- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не на казармата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
надскочихте рабалка
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
отвори тълковния речник
Добре, сладурче, ще погледна. Благодаря ти.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-11-2015 на 21:34
Извинявам се на гейовете ако съм ги обидил с дебилните си изказвания, те също са хора.
Но това не значи, че лансирам хомосексуализма като нещо за подражание. Всеки си решава.
Последно редактирано от defender : 05-11-2015 на 21:53
Не знам пичове, след изказването на Търнала, че знаел кои сме и как изглеждаме и заплахите на Ауриса за саморазправа и насилие, не се чувствам свободен във форум, тая групичка се оказа най-обикновен канклав от "демократични" мутри.
Дарки пък подкрепя налагането на нещо като корпоративен тоталитаризъм или нещо такова, изобщо показаха си лицата.
Последно редактирано от defender : 05-12-2015 на 12:21
анцуг
Здравей Дефендер, не бой се! Заплахите на Ауриса са, все едно вълк да плаши лъв! Те не знаят аз как изглеждам!Така че чувствай се свободен! Тези демократични мутри дето не са помирисвали казарма, ще напълнят гащите и ще се самоубият, ако знаят какво ще ги последва, ако изпълнят намеренията си! Щом заплашват теб, значи заплашват и мен.
![]()