.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен Аватара на Юлиян

Question Какво им става на всички!

От доста време насам се питам.
    Аз съм с млечно бяла кожа , бял като сирене съм.
    Понякога заради това приятелите ме наричат често Джъстин Бийбър , и аз много се дразня понякога че ме сравняват с този педал. Ако ми кажете Защо се подиграват на по-белите и на по-мургавите ги наричат мангали , ще ви бъда благодарен

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    що трябва да има причина?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на fanton1
    За да има някакви приказки. Сигорен съм ,че просто се шегуват защото им е скучно или искат да завържат някакъв разговор между това.

Повече от фен Аватара на Blockhead
    HODI NA SOLARIOM I IM POKAJI 4E SI PO-DOBAR OT TQH KATO STANESH ORANJAV KATO PORTOKAL MNOGO E QKO AZ OT 3 GODINI HODQ NA SOLARIUMA I DAJE IMAM 4LENSKA KARTA I MI DAVAT DA PURDQ VUTRE V TVA DETO STOISH BEZ DA MI MRUNKAT KAKTO EDNO VREME A DRUGITE HORA NQMAT TAQ PRIVILEGIQ AZ OTKAKTO SUM S PO-TUMEN CVQT DAJE ME VZEHA NA RABOTA I SI NAMERIH PRIQTELKA S KOQTO IZLIZAM PO ZAVEDENIQ I SI TURSQ DRUGI MOMI4ETA S KOITO PRAVIM TROIKI SLU4VALO MI SE E DAJE KATO SUM S PO-TUMEN CVQT NA KOJATA KATO ME SPRE POLICIQTA 4E KARAM MNOGO BARZO I DA ME PUSNAT EI TAKA NE KATO TIQ BELITE HORA DETO GI BIQT I TORMOZQT ZA SHTQLO I NESHTQLO I TE TAKA.........
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Супер фен Аватара на Юлиян
    Едва ли на някой ще му е приятно да го наричат Джъстин Бийбър , просто ми беше любопитно. Нямам намерение да почернявам

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Просто гледат да се бъзикат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си