.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Smile Нов компютър

Здравейте,написах тази тема,защото смятам да си взема нов компютър-предимно за игри,но и филми, интернет и така нататък.Не разбирам много,смисъл само знам, че видео картата трябва да е Nvida и процесора Intel core някакъв,паметта да е 8GB и долу горе 1терабайт.Бюджета ми е 1000 лева,но неразбирам от модели на процесорите , видеокартите и така нататък.Също така незнам дали за толкова пари мога да си взема нещо , което ме устройва,така че разчитам на вас да ми кажете.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не ти трябва компютър, вземи си колело. Имам едно много добро, ще ти смъкна цената и ще стигнат 1000лв

Не,аз имам колело,но искам компютър

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Да не намекваш, че искам да ти продам колело, от което нямаш нужда, за толкова долен човек ли ме мислиш ?

Супер фен
    Процесор фх 4 или 6 ядрен, видеоката 256 битова на амд, 8гб рам 1600мхз,дъно с геймърски чипсет 990 фх.Успех!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ти недей гледа размера на харда а неговата скорост
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си