- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм.
Здравейте. Преди една година имах двегодишна връзка, която не завърши щастливо. Оттогава доста се промених и започнах да гледам малко по-повърхностно на нещата в живота, и като цяло на любовта. Трудно се доверявам и някак си вече гледам прекалено материално на нещата. Трудно се влюбвам. Но преди няколко месеца започнах да контактувам с едно момиче, характерът й е точно такъв какъвто аз търся в едно момиче. Общувахме много и накрая тя ми призна, че има чувства. Аз не знаех как да реагирам, има един проблем за мен и това е, че не ми допада толкова много визуално. Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ проблем за мен... предната ми приятелка беше адски красива и явно съм свикнал, не знам. Осъзнавам колко долно и повърхностно звучи това. Срам ме е от себе си, но как мога да се принудя да преодолея това. Знам, че тя може да ме направи адски щастлив. Хем искам да съм с нея, хем това ме спира. Объркан съм ужасно много...
Последно редактирано от CounterStrike : 05-01-2015 на 21:11
Щом не ти харесва къв е смисъла
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Има смисъл, явно на него му харесва истинското и тя, тва вътрешното, което не виждаш с очи.
Бил си наранен, явно знаеш колко е гадно. Помисли си. Никой от форума не може да ти помогне да вземеш такова решение.
да слуша
Помисли кое е важно за теб.. Отговора може да е по лесен от колкото мислиш
Ако я харесваше въобще нямаше да се замисляш за това. Явно ти харесва вниманието и, а не самата тя.
Физическото привличане не бива да се подценява. Не може да бъдеш напълно щастлив с някой, който "не ти допада". Все ще заглеждаш други и тя ще го забелязва.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Може пък да си паснете в сексуален план.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Честно, аз гледам от другата страна на нещата. До някъде RapExotic е прав. Но честно казано нещата не стоят точно така. @NomNomNom не всяка жена иска да и се мазнят пред очите... но не е това вапроса. Обясни и как стоят нещата. обясни и какво те спира и какво те привлича. Пък не вярвам да е чак толкова отблъскваща. Ще се справиш. Намери нещо хубаво във външния и вид и гледай там. Примерно очите или усмивката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
я отрепката с завършващ ник на уй бил коментирал в раздел любов ХАХАХАХХАА
Знаех си, че ако сложа снимка с тая хубавица, ще се появиш веднага
23г. смотльо
Девет кули дзидини,