- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм.
всички ? единствено номном не е профил на уй
уй това не са лични, ти обясни за близалката други физически характеристики, различни от момичето със синьото.Сега твърдиш друго.Няма проблем възможно е да се мислиш за 4те също както и че не си откраднал снимката
уй да не получи гърч или случайно търсиш текстовия файл на компютъра ти с името и паролата на профилите ти в форума..
може би този на анархи ? или близалка ?
Караш ме да се изчервявам, дори момиче не ме е чакало с такова нетърпение.
Трудно може да ти се обясни, че проектирайки себе си върху другите не променя нищо свързано с теб.
Малко повече разчовърках в съзнаението ти. асоциалена гнида.Е overtime за мен а и в службата ще са доволни.
Тези дни очаквам да пишеш с някой от другите си профили и да спреш да ме наричаш анархи.
анархи, кажи на близалката да прати много поздрави от мен на момичето с черния бански
не искам да прозвуча грубо, но когато аз ходех на плуване в гимназията момичетата си изглеждахме като момичета. а....сега се замислих. явно при професионалното плуване нещата стоят по по-различен начин. иначе разгледах страницата във фейсбук. има нелоши момчета :}}
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
хехехехе, с половината тренирахме в един отбор, сега повечето живеят в щатите
Няма нужда-ще изчакам да се появиш в нейният профил просто.А може и с някое друго момиче от снимката или с някой от ''приятелите'' от отбора ти по плуване които живеят в щатите : )
едно твое цитатче
уй казва ''ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
тази със синята Арена в средата''
Това което си написал означава че близалката НЕ Е момичето със синьото, сега ще блокираш и ще получиш гърч очаквам да кажеш,че не си го писал ти но погледни на страница 3
Тоз вече стана скучен, анархи поне не е девствен, та самочувствието му е малко по-високо ( за съжаление )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако всички почнем да му казваме 'анархи' в някой момент и той ще повярва и ще спре да отрича.
номном надвишаваш си правата да се показваш където и да е с оглед на това което си