.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    уй тази със синята Арена ли е близалката ? преди няколко коментара твърдеше друго за нея.
    Ти продължаваш да не схващаш, че това не са ЛС, за които спокойно можеш да си съчиняваш, коментарите ми се виждат, може би трябва да ги четеш по няколко пъти.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ти си некакъв много странен пич
    появяваш се от дъжд на вятър
    сички те насират
    после си заминаваш за малко
    и след тва пак
    ахахха

ще почина

всички ? единствено номном не е профил на уй

уй това не са лични, ти обясни за близалката други физически характеристики, различни от момичето със синьото.Сега твърдиш друго.Няма проблем възможно е да се мислиш за 4те също както и че не си откраднал снимката

уй да не получи гърч или случайно търсиш текстовия файл на компютъра ти с името и паролата на профилите ти в форума..

може би този на анархи ? или близалка ?

Караш ме да се изчервявам, дори момиче не ме е чакало с такова нетърпение.

Трудно може да ти се обясни, че проектирайки себе си върху другите не променя нищо свързано с теб.

Малко повече разчовърках в съзнаението ти. асоциалена гнида.Е overtime за мен а и в службата ще са доволни.

Тези дни очаквам да пишеш с някой от другите си профили и да спреш да ме наричаш анархи.

анархи, кажи на близалката да прати много поздрави от мен на момичето с черния бански

Мега фен Аватара на pandabear
    не искам да прозвуча грубо, но когато аз ходех на плуване в гимназията момичетата си изглеждахме като момичета. а....сега се замислих. явно при професионалното плуване нещата стоят по по-различен начин. иначе разгледах страницата във фейсбук. има нелоши момчета :}}

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

хехехехе, с половината тренирахме в един отбор, сега повечето живеят в щатите

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ти си некакъв много странен пич
    появяваш се от дъжд на вятър
    сички те насират
    после си заминаваш за малко
    и след тва пак
    ахахха
    Не, той само ни провокира, ахахаха , колко познато
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    анархи, кажи на близалката да прати много поздрави от мен на момичето с черния бански

Няма нужда-ще изчакам да се появиш в нейният профил просто.А може и с някое друго момиче от снимката или с някой от ''приятелите'' от отбора ти по плуване които живеят в щатите : )

едно твое цитатче

уй казва ''ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
    тази със синята Арена в средата''

Това което си написал означава че близалката НЕ Е момичето със синьото, сега ще блокираш и ще получиш гърч очаквам да кажеш,че не си го писал ти но погледни на страница 3

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не, той само ни провокира, ахахаха , колко познато

я номном писала коментар

Няма нужда-ще изчакам да се появиш в нейният профил просто.А може и с някое друго момиче от снимката или с някой от ''приятелите'' от отбора ти по плуване които живеят в щатите : )

едно твое цитатче

уй казва ''ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
    тази със синята Арена в средата''

Това което си написал означава че близалката НЕ Е момичето със синьото, сега ще блокираш и ще получиш гърч очаквам да кажеш,че не си го писал ти но погледни на страница 3
    Хубаво е някъв тъп като теб да ми обяснява, какво съм написал, защото явно аз съм писал мислейки като теб, демек с гъза си.
    анархи, само с бой може да ти се налее нещо в тиквата, всеки друг начин е загуба на време и нерви.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Тоз вече стана скучен, анархи поне не е девствен, та самочувствието му е малко по-високо ( за съжаление )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ако всички почнем да му казваме 'анархи' в някой момент и той ще повярва и ще спре да отрича.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Тоз вече стана скучен, анархи поне не е девствен, та самочувствието му е малко по-високо ( за съжаление )

Аха интересно как шматка като теб ме мисли за друг, а уй ме мисли за анархи.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако всички почнем да му казваме 'анархи' в някой момент и той ще повярва и ще спре да отрича.

Ами нали ти обясних бе уй-когато разбереш че ти си тези няколко човека за които говориш ще получиш въпросния си редовен гърч.После всичко ще се повтори и ще забравиш : )

номном надвишаваш си правата да се показваш където и да е с оглед на това което си

Ами нали ти обясних бе уй-когато разбереш че ти си тези няколко човека за които говориш ще получиш въпросния си редовен гърч.После всичко ще се повтори и ще забравиш : )
    анархи, близалката тренира в София, а ти си на село, това вашето не е връзка.

уй твоето не е живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си