Здравейте , казвам се Сантра. Искам да ви попитам на колко години смятате че едно момиче може да прави секс. Аз съм малка срам ме е от възрастта си дори но от повече от година ходя с едно момче и връзката ни е задълбочена искаме да го направим но се притеснявам че може да не ми стане . Никой не би ме разбрал защото съм едва на 13 години и не знам как мога да мисля за такива неща но много го искам чувствам се готова но ужасно много се притеснявам моля някой да ме разбере и окоръжи поне малко. Срам ме е че съм толкова малка и го искам толкова много но какво да направя не зависи от мен . Моля ви помогнете ми !
да не ти стане?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какъв секс на 13 години ? Сигурен съм, че няма да ти хареса, защото почти нищо не знаете за секса...следователно, не сте готови и няма да се получи както трябва. Има още време, изчакай да пораснеш!
(Баси тъпото поколение кви сте такива всичките прости беее.....айде спрете да мислите с половите си органи ! )
Момче или момиче си????
Виж хубаво какво си написал/а и си го поправи и тогава питай за секс
И да му пуснеш няма да усетиш никакво удоволствие
Ще съжаляваш в бъдеще, недей.
Първо: не разбрах какво се притесняваш ,че няма да ти стане? ;д и второ: за къде бързаш? Ще го направите ,ще те зареже и ще разказва ,че си к*рва. Просто не мога да разбера за какво толкова бързаш и не искаш да изчакаш най-подходящия момент. Както казаха по-горе 13 годишни какъв с*кс ви гони? Мисли за в бъдеще и не подражавай на п***о актрисите ,от които явно си се впечатлила.
Ся ш'те окОрЪжа - наблегни на буквара, вместо да се клецаш на 13.
Бе вие добре ли сте , след време сигурно нa 10 ще почнете .. Aе се осъзнaй aз нa 13 излизaх с приятелки ии ни беше супер яко , не знaех и кво е секс дaже :д Виее тукa още немaте цикъл a сте тръгнaли дa се чекнете .. Освен твa сексa не е кой знaе кво a и тaкa ще боли,че ше се откaжеш хaх