.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ^

^

Страшна логика

Той ако е момче с достойнство няма да направи нищо, след като веднъж си му отказала. Само отчаяните чекиджий са такива навлеци, че да досаждат на жена, която ги е отрязала веднъж.
    +1

При такъв тип отнощения рискуваш сериозно така да се забъркаш,че никога да не се познаеш повече, нито пък дори и най -големия експерт ще може да ти каже какво става. По конкретно имам предвид ,че при секс без любов най-лесно може да ти се прехвърли някой демон.И после неусетно ще се превърнеш в жертва и може и никога да не разбереш в бъдещето ,защо не ти се получават нещата,които преди привидно са ставали лесно.

Някои хора забелязах ,че са ти казали ,че една куха страст нищо няма да излезе.
    Вече си предупредена и вече,каквото и да ти каже някой ще бъде безмислено !!!!!

Повече от фен Аватара на obicham69
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Той ако е момче с достойнство няма да направи нищо, след като веднъж си му отказала. Само отчаяните чекиджий са такива навлеци, че да досаждат на жена, която ги е отрязала веднъж.
    бъркаш се приятел, само срамежливите чикиджии ги е страх пак да си поискат като веднъж са ги отрязали
    хареса ли ми една мацка нападам докато стане моя

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    бъркаш се приятел, само срамежливите чикиджии ги е страх пак да си поискат като веднъж са ги отрязали
    Ама тук не става въпрос за любов, че да се бори. Тук става въпрос просто за секс. Тя го е изкефила, предложил и да го направят, но тя най-открито му е отказала. Мислиш ли, че той ще се унижава да и се моли да му пусне? Звучи отчаяно. По-скоро ще предложи да друга, на трета, докато някоя се съгласи. Пък тя нека си мисли, че той знае какво и се върти в главата.

Ако си влюбен в дадено момиче и я искаш за партньор разбирам да направиш втори опит да я спечелиш след като те е отрязала, но при секса за една вечер нещата са различни.

Ако тя не му намекне или каже, че иска да го направят нещата просто няма да се получат.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    Или докато не се събудиш.

Той едва ли помни това предложение, защото беше доста пиян и не предложи само на мен, а и на една приятелка... Той сам ми каза, че почти нищо не помни и аз реших да си замълча... А и се опитах да му намекна за това и той май се направи на ударен и аз спрях да пиша с него... Общо взето явно ще се откажа от това мое налудничево желания. Благодаря на всички за вниманието!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си