- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам го само за секс
При такъв тип отнощения рискуваш сериозно така да се забъркаш,че никога да не се познаеш повече, нито пък дори и най -големия експерт ще може да ти каже какво става. По конкретно имам предвид ,че при секс без любов най-лесно може да ти се прехвърли някой демон.И после неусетно ще се превърнеш в жертва и може и никога да не разбереш в бъдещето ,защо не ти се получават нещата,които преди привидно са ставали лесно.
Някои хора забелязах ,че са ти казали ,че една куха страст нищо няма да излезе.
Вече си предупредена и вече,каквото и да ти каже някой ще бъде безмислено !!!!!
Ама тук не става въпрос за любов, че да се бори. Тук става въпрос просто за секс. Тя го е изкефила, предложил и да го направят, но тя най-открито му е отказала. Мислиш ли, че той ще се унижава да и се моли да му пусне? Звучи отчаяно. По-скоро ще предложи да друга, на трета, докато някоя се съгласи. Пък тя нека си мисли, че той знае какво и се върти в главата.
Ако си влюбен в дадено момиче и я искаш за партньор разбирам да направиш втори опит да я спечелиш след като те е отрязала, но при секса за една вечер нещата са различни.
Ако тя не му намекне или каже, че иска да го направят нещата просто няма да се получат.
Той едва ли помни това предложение, защото беше доста пиян и не предложи само на мен, а и на една приятелка... Той сам ми каза, че почти нищо не помни и аз реших да си замълча... А и се опитах да му намекна за това и той май се направи на ударен и аз спрях да пиша с него... Общо взето явно ще се откажа от това мое налудничево желания. Благодаря на всички за вниманието!