.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

На колко години бяхте когато ви беше първия път.

Интересно ми е на колко години сте били когато за първи път сте правили секс. Също ме интересува на колко години сте били когато и за първи път сте целували момиче/момче с език разбира се.
    Аз съм момче на 16 и нито съм правил секс, нито съм целувал момиче и искам да разбера дали закъснявам или подранявам.
    Тази тема е нещо като анкета.

Мега фен Аватара на baby_baby
    На 16 ми беше първия път и тогава се целувах за първи път

На 16 правих секс, а на 15 сигурно съм била като се целувах за пръв път с една приятелка, за да се научим. Спокойно, не си закъснял. Не е казано, че има определена възраст, в която хората да трябва да започват със секса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

не си братле на мене на 18 ми беше първия път когато се целувах с език... и след това секс ся сам на 21. когато бях 6-7 клас моми4етата ме искаха ама бях мн срамежлив тогава, тапак сам бил.. ;хх;х;х

Повече от фен Аватара на Little Monster
    На 15 ми беше първата целувка с език, а на 17 го направих за първи път.

Мега фен Аватара на Rabalka
    На 13 целувка на 14 секс

На 15-6 секс а за целувката с език на 13 мисля :3

16 първа целувка, а секс още не съм

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо винаги се пускат едни и същи теми? Нали форума има търсачка ...
    Няма да отговоря! Само за последните 1-2 месеца съм го направила поне 2 пъти ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NissaN
    Сефтето ми беше на 13 (Члена тогава ми беше 14 см.)

Ае, не мога да разбера. Не е толкова важно колко ти е дълъг, а колко ти е дебел! ЗАПОМНЕТЕ го това нещо. :Д

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от stunkaaaa Виж мнението
    Ае, не мога да разбера. Не е толкова важно колко ти е дълъг, а колко ти е дебел! ЗАПОМНЕТЕ го това нещо. :Д
    5 цола (:

Важно е да ''Хвърга''

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Подкрепям!

Супер фен Аватара на sladura89
    Вярно е това казвали са ми го та за това го знам!

Брат, аз съм на 17, нито съм целувал момиче, нито съм правил секс. Най-голямото ми постижение е това, че съм барал гърдите на една моя бивша съученичка. В момента в училището ми няма много момичета и работата е зле. Не се виждам в бъдеще как ще я карам. Разбира се, имал съм оферти от момичета, но все съм подбирал (кой иска да си прави сефтето с момиче, което не му харесва на външен вид), и тук поговорката "който подбира - мастурбира" е в пълна сила, до някъде сега съжалявам, че не ги оправих ония грозничките... според мен всичко идва от училището, накрая ще хвана няква 2-3 години по-малка и с нея ще правя секс, то не може така... не се търпи вече, или пък някоя курва, ама не е гордост да правиш секс с курва, колкото до целуването имал съм ги и тези моменти, малко но съм ги имал, знаеш, че трябва да целунеш момичето, ама просто не ми стиска, щото като не съм се целувал до сега и ме е страх да не се изложа, ама колкото повече расте човек, толкова по-грозно става. Ще си остана девствен, май? Стеснителна и срамежлива работа, к'во да кажа.

Град
    България
    По-добре изчакай но го направи с момичето което искаш наистина и се чупствай като бог.Не се притеснявай приеми го че не е кой знае колко голяма работа, ще стане от самосебе си не е сложно споко.Много хора го правят за първи път с хора които ги привличат, но няма тръпка между тях

Цитирай Първоначално написано от wildbear Виж мнението
    Брат, аз съм на 17, нито съм целувал момиче, нито съм правил секс. Най-голямото ми постижение е това, че съм барал гърдите на една моя бивша съученичка. В момента в училището ми няма много момичета и работата е зле. Не се виждам в бъдеще как ще я карам. Разбира се, имал съм оферти от момичета, но все съм подбирал (кой иска да си прави сефтето с момиче, което не му харесва на външен вид), и тук поговорката "който подбира - мастурбира" е в пълна сила, до някъде сега съжалявам, че не ги оправих ония грозничките... според мен всичко идва от училището, накрая ще хвана няква 2-3 години по-малка и с нея ще правя секс, то не може така... не се търпи вече, или пък някоя курва, ама не е гордост да правиш секс с курва, колкото до целуването имал съм ги и тези моменти, малко но съм ги имал, знаеш, че трябва да целунеш момичето, ама просто не ми стиска, щото като не съм се целувал до сега и ме е страх да не се изложа, ама колкото повече расте човек, толкова по-грозно става. Ще си остана девствен, май? Стеснителна и срамежлива работа, к'во да кажа.
    Помощ ли ти трябва, аз мога да ти помогна и дам добри съвети и да ти дам кураж, до преди 2 седмици и аз никога не съм имал гадже и си мислех че ще остана сам, но какво стана... станах си гадже с много яка мацка и бяхме заедно 12 дена и после тя скъса с мен, но си заслужаваха преживяванията. Бара ми кура, аз и барах цици, задник, путка, абе навсекаде. Жалко че секс не правихме но с следващата ще правя. Ако искаш съвети ми пиши на лично, и ще ти дам скайпа си. Ще ти обясня какви подходи трябва да имаш и какво. А ако си от София може да излезем някой път заедно и да забиваме мацки на улицата.

Цитирай Първоначално написано от bdz_vlaka2 Виж мнението
    Помощ ли ти трябва, аз мога да ти помогна и дам добри съвети и да ти дам кураж, до преди 2 седмици и аз никога не съм имал гадже и си мислех че ще остана сам, но какво стана... станах си гадже с много яка мацка и бяхме заедно 12 дена и после тя скъса с мен, но си заслужаваха преживяванията. Бара ми кура, аз и барах цици, задник, путка, абе навсекаде. Жалко че секс не правихме но с следващата ще правя. Ако искаш съвети ми пиши на лично, и ще ти дам скайпа си. Ще ти обясня какви подходи трябва да имаш и какво. А ако си от София може да излезем някой път заедно и да забиваме мацки на улицата.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Първа целувка на 13.
    Секс - на 17.

Целувала съм се на 10 с език Секс съм правила на 14, но не по мое желание..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от moni.vasileva135 Виж мнението
    Целувала съм се на 10 с език Секс съм правила на 14, но не по мое желание..
    ???
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от wildbear Виж мнението
    Познато. Ти подбираш, аз пък бях срамежлив. Учих в гимназия в която има 1500 момчета и... 4 момичета. Сеш'аш се за какво иде реч. За курвите... тъпо е да го направиш за първи път с курва, макар в средновековието това да е била практиката - завеждаш си момчето (да, бащата го води) на публичен дом, за да стане мъж. Но сега сме 21 век. Просто не бързай, щото после ще ти е тъпо, че си го направил с някаква си. Опознай момичето, виж дали изпитваш някакви чувства към нея, дали това е обич и тогава преминете на тази стъпка. Защото ако се обичате чувството ще е в пъти по-хубаво

И двете на 18

А аз бях на 16, когато целунах момче и правих секс за първи път.
    И не мисля, че не трябва да се притесняваш толкова от това, че на 16 не си го правил.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си