- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
Детелино, не обиждай така М-чо, той не е злонамерен ;/. Просто има някои особености ;Д.
Каква е ползата от прякора, като ще го знае само един човек? ;Д
Лека и мека, Лин ;3.
Всички си лягат, пък аз не мога, щото имам нещо за гледане ;/.
http://youtu.be/kZtSPw_ABoE поздрав спрялчовци.. _|_
idem ot selo mama vi mrusna moqta cel e guzu da vi prusna
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
знаете ли галакси ко пита шефката първия си работен ден ... дали си позволяват алкохол на работното място.. ;/
а пък днес пътувах на стоп и минаха сто коли докато се пресрамя да стопирам и по едно вр някъв човек ми спря без да показвам знака за стоп и му викам оф благодаря добре че ми спряхте че мен ме беше срам да стопирам и от един век се канех ;/ така един път тръгнах пак на стоп към правец и почти стигнах докато си преодолея срама ;//
никога не се знае дали когато стигнеш спирката ти и му кажеш "благодаря довиждане и вс хубаво", няма да заключи вратие и да каже 'мне никъде няма да ходиш' или пък дали в счупената му жабка не се крие човешка глава и когато мине през дупка тя се отвори и той тикаже 'не трябваше да виждаш това' опре дуло в главата ти и каже 'съжалявам'... ;/
Хахаха, мисля, че твърде много фантастични филми гледаш. Но иначе това за заключването винаги трябва да си имаш едно на ум, въпреки че в Бг си мисля, че не сме стигнали чак до там.. Но кой знае![]()
Не сме ли? А да си спомняш скорошните случаи дето някакъв в разни тунели или на други места по пътя нарочно блъскаше коли и мотори все едно се намира в игратата GTA според обясненията му, защото карали бавно или много го дразнели. Не малко момичета бяха убити напоследък. Така че тя Галаксина се бъзика, но ти не може да си сигурен в човек, който познаваш малко камо ли пък в такъв, който за първи път виждаш. Доверяваш му се безпрекословно в тоя момент, но няма как да знаеш дали всъщност не е някой убиец, изнасилвач,изверг. Като цяло пътуването на стоп особено за сами жени си е огрооомен риск....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ааа галаксино, искам да пътуваме на стоп заедно, много ми е мерак ;с
о хайде стига, не внасяй негативизма си и тук ако обичаш. лоши/луди хора навсякъде има, всичко може да се случи във всеки един момент, затва айде да си стоим вкъщи "на сигурно" и да не мърдаме и да не правим нищо ново, така ли?
познавам куп хора, които пътуват на стоп, даже такива, за които това се е превърнал в начин на живот. давам пример веднага - http://tery-robin.blogspot.com/p/blog-page_5870.html - една мацка, която сама е обиколила половина свят общо взето и си е жива и здрава, каква изненада.