- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
да бе верно О.о. Не съм се интересувала скоро от нововъведенията, но наистина наказателното право (за мен) е най- интересната част.
/А аз съм вързана да уча за правния статут на БНБ.. сякаш си вършат задълженията, видя се/
Лирическо отклонение, съжалявам за което, както и че пукнах розовия балон на момичетата.
Всяка седмица имат нещо ново, не знам защо, не е като да си личи някво подобрение в съдилищата, май имитират работа.
Е, веднъж да води сериозна дискусия, макар и мини, и дойде да се изсереш отгоре с извинение.
Почвам да се замислям само аз ли в тоя форум не коментирам по мненията на даден потребител, а по теми, които са up-нати.
Ина, чл. 12, НК ; )
Да бе, разбрах, затва и аз се усмихнах в забележката си. Просто 2 думи стигат да се измести темата Д:
Тва за хватките нз откъде дойде, не съм бранител на цинични ъплоудъри Д:
Dreamwalker, тъкмо бях решила, че съм скапала настроението с моите ножове, спрейове и прочее, ама ти направо го смаза.
Наистина е адски заблуждаващо това със семействата, аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).
А аргументи тип "колко сте зле, стойте си в изолатор, защото може да ви падне таванът над главата" са смехотворни.
Корб го е обяснил математически, нещо ми подсказва, че не ви е силна страна, но по- лаконично и точно не мога да го кажа.
Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 20:01
Смешно ли ти е, защото на мен не ми е.
Знаеш ли, че същото могат да го направят за всеки един, който някога е свалял торент, а даже и без да го е правил, защото при мен дойдоха на база, че съм свалял с eMule, което никога не ми е било инсталирано.
Но пък всичко се връща двойно, не осъзнават, че си имат работа с компютърно грамотен човек, който ще направи за смях специалистите им.
Последно редактирано от papugai : 06-06-2015 на 14:53
Разказваха ми, че през 2010-та се опитвали да хващат някакви по-сериозни ъплоадъри на торенти, но от тогава насам не съм чула нищо.
А сериозно ли ще ти държат електрониката 1г, както писа преди, тез не са нормални.
Интересно ми е какви работят там, при какви условия и какви кинти ( дали поне са около средното в частния сектор )
Последно редактирано от NomNomNom : 06-06-2015 на 17:19
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
2010 бяха подгонили шефовете на арена и някви други бг тракери, та същия на арена ми беше съсед и не помня да е имал сериозни проблеми.
Това за едната година ми го каза дознателя, защото пак имал подобен случай и се "похвали" как само след година му били върнали компютъра.
Не знам, какви пари взимат, не вярвам да са нещо голямо, ако съдя по качеството на кадрите, които ги водят IT специалисти и които май знаят по-малко от майка ми. Видях ги как работят, седим със съседите ми и им се смеем, тия тъпаци видео файл не знаят как да пуснат, не знаят даже как се ползва търсачката в уина, аз ги гледам и се хиля като идиот.
Ситуацията е нещо подобно на някъв "специалист" да поиска заповед от прокурор/съдия и да даде като причина, че съм ползвал телевизора, за да чета мислите на съседите.
Въй, един път пътувах на стоп от Чирпан до Зарата, защото насраният автобус се скапа, а щяха да ни извозят най-рано след час и половина - два. Стюардесата (така ли се казват и в автобусите) спираше колите, да се моли да качат пътници. Разбира се, беше за да избегнат негодуванието на пътниците) и бях скептична при първите 4 коли, но после ни писна на минджектопляктора да кибича и се качих в няква рандом кола с още няква жена от автобуса. Да се радва шофьора, че не бяхме сами в колата, щото той щеше да трябва да мисли за самоотбрана.![]()
Аз стопаджии не качвам. Не от съображения за мен, рендака дето карам е твърде бесен![]()
Да не забравяме и случая Белнейски.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз пък съм се возил на стоп десетки пъти и нищо не ми се е случвало. Много мои познати също. Така че тея драми и идват в повече.
Welcome to the Jungle...
да не забравяме че някои хора ги блъскат по тротоарите, моля не вървете по тротоарите
някои хора са умирали от задушаване в дрешника си, който са решили да изчистят също така
греда пада и бам-не могат да излязат и умират
за най-сигурно не пътувайте на стоп, не ходете по тротоарите и не чистете дрешници най-вече
Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.
Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
"просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?
Сравняваш пътуването на стоп с ходене по тротоара?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Нека да поставим нещата така: какви са необходимите условия, за да се случат горните три събития?
-при престъпленията срещу стопаджии имаме шофьори с нечисти намерения (психопати)
-при блъснатите пешеходци на тротоара имаме движещи се автомобили
-при хората задушили се в дрешник, имаме човек влязъл в дрешник
Какво следва от това? Следните въпроси:
В колко процента от случаите, когато психопат качва стопаджия, имаме извършено престъпление?
Колко процента от движещите се коли блъскат пешеходци на тротоара?
Колко процента от хората влезли в дрешник се задушават?
не мога да твърдя със сигурност, не си правя статистика по въпроса
не мисля че да си чистиш дрешника и да пътуваш на стоп са д-вия, равносилни по потенциал на опасност, не съм го казвала
просто исках да не забравяте че може да умрете и докато вършите която и да е от ежедневните си удобни и спокойни дейности, дори да сте напълно здрави