.
Отговор в тема
Страница 15 от 17 ПървиПърви ... 511121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 402
    Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Никога не е късно.
    никога не е късно и да прецениш че вероятността нещо такова да се случи е сравнително малка

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Сравняваш пътуването на стоп с ходене по тротоара?
    и чистене на дрешници

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    и чистене на дрешници
    ...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Нека да поставим нещата така: какви са необходимите условия, за да се случат горните три събития?
    -при престъпленията срещу стопаджии имаме шофьори с нечисти намерения (психопати)
    -при блъснатите пешеходци на тротоара имаме движещи се автомобили
    -при хората задушили се в дрешник, имаме човек влязъл в дрешник

Какво следва от това? Следните въпроси:
    В колко процента от случаите, когато психопат качва стопаджия, имаме извършено престъпление?
    Колко процента от движещите се коли блъскат пешеходци на тротоара?
    Колко процента от хората влезли в дрешник се задушават?

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението

Какво следва от това? Следните въпроси:
    В колко процента от случаите, когато психопат качва стопаджия, имаме извършено престъпление?
    Колко процента от движещите се коли блъскат пешеходци на тротоара?
    Колко процента от хората влезли в дрешник се задушават?
    не мога да твърдя със сигурност, не си правя статистика по въпроса

не мисля че да си чистиш дрешника и да пътуваш на стоп са д-вия, равносилни по потенциал на опасност, не съм го казвала

просто исках да не забравяте че може да умрете и докато вършите която и да е от ежедневните си удобни и спокойни дейности, дори да сте напълно здрави

anonymous708973
    Guest
    Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.

да не забравяме че някои хора ги блъскат по тротоарите, моля не вървете по тротоарите
    някои хора са умирали от задушаване в дрешника си, който са решили да изчистят също така
    греда пада и бам-не могат да излязат и умират

за най-сигурно не пътувайте на стоп, не ходете по тротоарите и не чистете дрешници най-вече
    Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
    "просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Момчета и момичета са напълно различни проблеми, но ако шофьора е луд, ще са с един и същ завършек.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
    "просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?
    каква ми е тезата?

каква ми е тезата?
    А какво ти беше въведението ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    беше закачка, дори се усмихнах, когато го писах.
    продължавайте с отбранителните хватки.
    Да бе, разбрах, затва и аз се усмихнах в забележката си. Просто 2 думи стигат да се измести темата Д:
    Тва за хватките нз откъде дойде, не съм бранител на цинични ъплоудъри Д:

Dreamwalker, тъкмо бях решила, че съм скапала настроението с моите ножове, спрейове и прочее, ама ти направо го смаза.
    Наистина е адски заблуждаващо това със семействата, аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).

А аргументи тип "колко сте зле, стойте си в изолатор, защото може да ви падне таванът над главата" са смехотворни.
    Корб го е обяснил математически, нещо ми подсказва, че не ви е силна страна, но по- лаконично и точно не мога да го кажа.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 19:01

Град
    Sofia
    просто исках да не забравяте че може да умрете
    Всички сме натам, знаем го
    Мерси за участието
    Dismissed

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Всички сме натам
    накъде?

оп, извадила съм го от контекст, извинявай

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).
    ХХАХАХХАХА, да!!

Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.
    Папугай е прав за това. Когато вече си се качила в колата на психопат, вероятността да те нападне не варира спрямо пола ти. Това разбира се не изключва възможността шофьора да подбира жертвите си по пол. Има достатъчно примери за престъпници, извършващи престъпления изключително само спрямо мъже или жени. Но тук се появява един друг момент, че психопата качва стопаджии с ясната идея да извърши злодеяние, така че е логично да качи човек, на който иска да навреди (било мъж или жена). От всичко това следва, че не е правилно да се казва, че по същество има по-голям шанс да ти се случи нещо, ако си от женски пол.

anonymous708973
    Guest
    Не съм съгласна, не мисля, че така работи психиката на един нападател, да не говорим, че си има начини, по които можеш да навредиш само на жена. Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?

Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?
    хехехех, Пинкуу, вземи влезни в реалния свят, защото педалите са повече от хетеро мъжете

anonymous708973
    Guest
    Майка му стара, аз защо познавах само един, така искам да имам приятел, който е обратен... :/

Майка му стара, аз защо познавах само един, така искам да имам приятел, който е обратен... :/
    Изпитвам огромно желание да те захапя, но си тренирам обноските и няма да го направя.

Супер фен
    значи в реалния живот не си си отваряла устата

Не съм съгласна, не мисля, че така работи психиката на един нападател, да не говорим, че си има начини, по които можеш да навредиш само на жена. Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?
    Ами не е това концепцията. Такъв човек няма да качи мъж, за да се направи сравнение, защото той не качва стопаджии, за да ги закара от точка А до точка Б, а за да извърши злодеяние.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Изпитвам огромно желание да те захапя, но си тренирам обноските и няма да го направя.
    харесваш ми
    ще ме накараш да проявя непозната за форума черта

иначе, нагоре говорехте кой ви снима, аз нямам против и млади момчета/момичета :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Sofia
    Ако са млади момчета, по- трудно ще ги настигна, като ми грабнат телефона :Д
    От тази гледна точка

Мега фен Аватара на galaxy29
    ;/ днес цял дне ден пробвах да се разсейвам, на работа бях, щях да помагам на вуйчо за колата, но го изпуснах. правих царевична литна, в която забравих да слижа сол, но със сирене беше якусна, тренирах, браточвед ми ме изведе, понапих се, вкъщи се донапих, но болката в душата ми не отминава и днес като се събудих, времето беше мрачно и валежно и знаете л какво си помислих.., помислих си, че отразява душата ми

и се усмихвам фалшиви

фалшиво*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си