- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
и днес си взех някакво фрапе и кексче с кайсии, бяха ужасни, фрапето го хвърлих, пък кексчето го начупих за гълъбите, исках да ми подсладят живота, но дори бог ми дава знак, че не заслужавам сладост и аз съм на негово мнение, просто не знам, въпреки това си позволих
Последно редактирано от galaxy29 : 07-31-2015 на 21:43
аз пък получих премия щото тоя месец изкъртих мрака
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
дано не ин стане нещо от сладкото, но то не беше много сладко, пък и всеки трябва да си позволява нкакво вредно, дори животните
пиеш алкохол и се притесняваш от някакво си сладко о.0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кокво и колко точно даде на какво животно и колко тежи?
е казах на гълъбуте някакво малко кексче с кайсии и овес, дето не можах да изям, защото беле гадно, но не беше много сладко
ще живее
днес чистих мухъла вкъщи, мислех да го хвърля, но реших да рециклирам и сготвих синьо сирене
беше за мъжа ми, хареса му, но като му се похвалих как съм го сготвила повърна, питах го какво има, той каза, че е летен грип..
Галаксино, скоро не си правила пиянски прояви, it's time.
Да не би да работиш по въпроса в момента, че не отговаряш?