- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
единствено когато се случи да си спя в повръщаното беше яреден ама поне ми донесе забавен спомен ;/
Кръчмарю дай ми вино и ракия аз да пия да се напияяяя, че мойта мила е далече от меееееееен!
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
На мен при най - бруталното ми напиване се събудих син с жълто, лилаво и зелено, дължащо се на многобройни падания от катерушки, стълби, замеряне с шишета, борба, падане в храсти от ограда, повръщано по дънките, латекс по дънките, липсваща тениска и спомени за някакви разправии с куки за лош език. Не е за хвалба, ама има и неща, по - лоши от малко повръщано.
Абе, я така и така, включете се адекватно по тая тема, че е важна реално: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11288066
аз се напих веднъж като пих бира с лъжица
на сутринта повръщах
ама не пишете толкова дълго бе тежаво ми е да ви чета ама ще го направя от уважение де ,/
и нали ви казах да не пишете все едно сте изпит отпуснете се малко не бъдете мартин от под прикритие ;/
Три пъти ти казвам наздраве и не ме уважи дори веднъж.
Пиян очвек не би го направил
А пък аз веднъж лежах в/у една надвесена да повръща през прозореца, за да не падне, ма не ми пусна после ;/. Галаксина, ти как би постъпила?
Галаксино, подай виното там!
//Ако не си на вино или бира, не ми трябваш.
оф ама трудно ми е да ви схвана на тея дето пишете грамотно
пиеше ми се дниж с тоник и текила ама пих бира и мента и сега не съм на нищо не ме ли четете ;/
Абе, а наздраве, тука мезетата се наредени, бирата е сипана, ракията се сгъстява във фризера, галакси, ти на какво си?
идвам къде си
за просто човека беше тва
галаксииии трябва да поддържаш градуса си иначе ще те пусне мн бързо ;д
еееееееееееееее деа, викни 102 значи той е от софиа
аз съм от далече в едно село
Абе, кой друг тук пие вино с халби и може да отваря бира с вестник?