- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
Мога да ти отворя бира с почти всичко. Бананът е лесно.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
с гъз можеш ли ?
епа мерси за комплимента колега кво друго да кажа
Малко хоремаг да има, накрая ако се и сбием форумно, ще е типичната кръчма.![]()
като казахте 102 знаете ли ко друго нали съм в общ в скайпа с една съфорумак холиголи и съфорумника 102 и той вика снощи ше ставам в 6 в 6 сутринта ама аз нали да ен нахалствам и не го питах що и после гледам сутринта писал че гледал боксов мач на века някакъв на живо и не ми казал че заради тва ще става а аз обичам да гледам разни мачове и изпуснах на живото ... ;/
В тая тема верно замириса на хоремаг и потни, пияни кочове. Галаксина, доволна ли си? ;Д
:Д
аз мога с ключ да отварям шишета ама последния път се нараних ;/
Е той чух, че е бил тъп мача, пак оня флойд бил нагласено.
Всичко е купено, за тия 50 милиона не знам дали някой е очаквал бокс. Водят го боксов мач на века, заради големите кинти, а не за друго
Анал4иБой ли чух
https://www.youtube.com/watch?v=FU-s9uEakAc
пробвай с банан другия път
безопасно е
На мен ми е по - интересен финала на купата на България повече, щото ми казаха едни дядовци, че Батков платил на някой си Левски поне това да вземе тая година, точен резултат - един гол разлика. Само Левски, але!
Ако исках да гледам как потни мъже се прегръщат 36 минути, щях да си пусна...всъщност нищо нямаше да си пусна ;Д.
Щото е чак на обед и аз ще употребявам умереноТи па пусни някой съвет по належащата тема.
Безидейна съм, ама пък ви компенсирам с едно лека нощ.
ужас засмях се на тая малоумия с банана почувствамх се като оня път когато котката ми се настани на мен докато си лежах по корем на краката ми ама мн се мърдаше и взе да ми става едно такова хубаво и я изгоних че се почувсвтах прекалено извратено ;/
галаксиии за какво ти е тъжно :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ее номи не ме карай да си мисля за тъгата аз се опитвам да се скрия от нея ... ама благодаря че попота ;/
ами сега се засмях на някаква малпумно нещо тогава се повъзбудих от ... котка ;//////