- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
много съм пияна имам нужда о т приятелската ви любов
Няма да те разведрявам, че шъ земеш пак да са обидиш
Иначе аз не съм се напивал много с бира с мента, но едиственото ми повръщане беше от тази комбинация. В едно гадже на братовчед ми. Замалко да направя една дъъъъъълга пътечка, а мивката дето повърнах беше запушена, а и малко пооцапах ръкавите и дънките, но поне не успях да наповръщам краката на една девойка. Иначе съчувствам на баба и на другото момиче, която е почиствала мивката.
Иначе най- голямото ми напиване беше на един рожден ден по-миналата година. Бяхме подпийнали лекинко и с една девийка уж голяма пиячка започнахме да водим спор и да си ги мерим кой ще надпие другия. Е, събудих се по едно време на един креват в кухнята и ми се губеха някъде 6-7 часа. А пък гърдите нещо здраво ме стягаха, а единия братовчед ми се подхилкваше нещо. Забелязах че съм облякъл някаква момичешка блуза незнайно кога и на коя. Даже и очилата трябваше да ми кажат къде са ми. Брат ми ми е вадил и слагал в джоба телефона, но не съм усетил. Искал и да ми свали въпросната блуза, която бях поразширил при събуждането ми, като са ме слагали да лягам, но не съм му дал. Блузата се оказа на момичето дето се надпивах с него. Как и защо съм я взел не можах да разбера. На сутринта вече всичко си осъзнавах, но бях яко пиян и имах чувството че по пътя за към нас летя и гледам през бинокъл, а и все още бях почти безсмъртен. А трябваше да варим и буркани. Брат ми знаеше за ситуацията, но пред нашите се стараех да изглеждам съвсем трезвен и ми беше адски трудна задача.
Иначе поздрав с песента: Добро ютро пиянице
Последно редактирано от Niakoitam : 05-03-2015 на 23:19
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сигурно ти е горещо, и на мен ми е горещо, навън е към 40 градуса, мисля да се съблеча, да се снимам и след това да се покажа тук.
Искаш ли да видим кой от двама ни може да го направи първи ?
ама да не пишат някакви деот пишат болднато не обичам самодовлни и такива дето пишат все едно са на изпит също моля искам айлячета хора не някакви негативни
Щом можеш да пишеш - не си достатъчно пияна. Сипи си още.
Защо не пиеш, аз си сипах, сам ли ще ме оставиш, къв приятел си ми тогава
оф знаете ли ко се сетих на мен нали ми дойде преди няколко дни амаа не мога да се сетя кога точно беше а забравих да си птбележа в календарчето и то не за пръв път е тва ама принципно по някое вр се сещам или някой на конто съм споделила ми помага с разконспирирамето и се надявам и сега така ;/
Аз знам кога си в овулация
Танцува ли ти се
https://www.youtube.com/watch?v=9noFGZO5hhw