.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    да ме разведрите малко че ме е обзела тъга ;/

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Е само ще те натъжим повече като видиш какви сме.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Няма да те разведрявам, че шъ земеш пак да са обидиш

Иначе аз не съм се напивал много с бира с мента, но едиственото ми повръщане беше от тази комбинация. В едно гадже на братовчед ми. Замалко да направя една дъъъъъълга пътечка, а мивката дето повърнах беше запушена, а и малко пооцапах ръкавите и дънките, но поне не успях да наповръщам краката на една девойка. Иначе съчувствам на баба и на другото момиче, която е почиствала мивката.

Иначе най- голямото ми напиване беше на един рожден ден по-миналата година. Бяхме подпийнали лекинко и с една девийка уж голяма пиячка започнахме да водим спор и да си ги мерим кой ще надпие другия. Е, събудих се по едно време на един креват в кухнята и ми се губеха някъде 6-7 часа. А пък гърдите нещо здраво ме стягаха, а единия братовчед ми се подхилкваше нещо. Забелязах че съм облякъл някаква момичешка блуза незнайно кога и на коя. Даже и очилата трябваше да ми кажат къде са ми. Брат ми ми е вадил и слагал в джоба телефона, но не съм усетил. Искал и да ми свали въпросната блуза, която бях поразширил при събуждането ми, като са ме слагали да лягам, но не съм му дал. Блузата се оказа на момичето дето се надпивах с него. Как и защо съм я взел не можах да разбера. На сутринта вече всичко си осъзнавах, но бях яко пиян и имах чувството че по пътя за към нас летя и гледам през бинокъл, а и все още бях почти безсмъртен. А трябваше да варим и буркани. Брат ми знаеше за ситуацията, но пред нашите се стараех да изглеждам съвсем трезвен и ми беше адски трудна задача.

Иначе поздрав с песента: Добро ютро пиянице
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-03-2015 на 23:19
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си