- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзнах и... дразня я защото съм прекалено мил?
Като гледам "му е била майната".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не му е била майната щом не го е блокнала или нещо подобно. Пък и щом си е писала с него значи и тя го е искала.
Ако FemaleEyes има възможността още да й пише, защо да не го направи? Няма какво да загуби освен да оправи нещата. Според мен, не искам да спориме. Винаги има няколко гледни точки, но защо да не изберем най-оптимистичната?
Или се крие, може да си е направила нов скайп, може и да е умряла.
Абе доста си идеен.
Друго е да си оптимист, когато най-оптимистичната прогноза е, че ще те блокира във скайп, защото реалните могат да му докарат и бой.
Gabrielkatanalice и FemaleEyes, защо не си размените скайповете? Тъкмо ще си мрънкате за проблемите си един на друг
С много любов,
HollyG.
Не успях да изчета всички мнения, ама само от съдържанието на оплакването на тоя пед*л ми стана зле. Вече не съм сигурна дали е от слънцето или от него. Това на страна. Ей такива като тебе, фимейл айс, знайш ли как ги режа? Никоя мацка няма да хареса някъв сваляч от типа на "миличка", "сладичка" и т.н. На такива повечето момичета адски много се дразнят. Особено ако са някакви по-сериозни... Тя вече ти е била шута. Ако продължаваш да я притесняваш очаквай в най-скоро време да те блокира.
Харесва ми термина мрънкате, но бих го заместила със зяете.
С много любов,
Габриела.
Габри не ,че нещо ама защо се занимаваш вече с тях ? Нищо няма да постигнеш ,а момчето което е пуснало темата е твърдоглав инат и едвали ще послуша някой който му помага със съвети.
Виж моето момиче.. тези думи миличка сладичка обикновенно са използвани от женкарчета. Когато АЗ наричам момичето ми миличка, аз не я свалям или нещо такова.. аз съм мил и ми харесва. Не го казвам с цел да я сваля или нещо такова. Тея обикновенните свалячи дето казват миличка и тем подобни думи, те ги казват като случайни думи разбираш ли ме? А аз влагам чувство в тези думи. Всеки път когато я нарека миличка сърцето ми бие и тайно се надявам да разбере колко я обичам. Имаш напълно грешна представа за мен. В реалния живот никога не съм имал възможността да съм мил и нежен и да използвам подобни думи. Пред приятелите ми винаги съм бил човек който се лигави. Винаги съм им казвал че не ме познават, че не знаят какъв човек съм всъщност. Но те си мислят че се филмирам или нещо такова... аз добре че ги зарязах всичките и сега съм напълно сам. Вътре в себе си аз съм мил и нежен чувствителен човек, но никога не съм го показал на другите. Когато добавих това момиче реших да не се преструвам на някои готин пич ами да и пиша мило(както ми идва отвътре).