.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Gabrielkatanalice Виж мнението
    Предлагам ти да направиш същото : задавай й въпроси (градивни или глупави), играйте игри като 'Истина и Предизвикателство', пускай по едно-две лафчета насам-натам... Карай я да се смее... Смяла ли се е досега, когато е говорила с теб или си я карал само да изпитва жал? Това е чувство, което едновременно я кара да се притеснява за теб, но и да се отвращава... Да не изпитва удоволствие, когато общува с теб дали пишеики или говореики.
    Да бе, мацката си има реален живот и хора около себе си, ще седи да си пише с някъв пич, дето ѝ обяснява, че я обича след 2 дена чат. Ай, моля ти сА!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Да бе, мацката си има реален живот и хора около себе си, ще седи да си пише с някъв пич, дето ѝ обяснява, че я обича след 2 дена чат. Ай, моля ти сА!
    Щом до сега не му е била майната, той има шанс.

Не му е била майната щом не го е блокнала или нещо подобно. Пък и щом си е писала с него значи и тя го е искала.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Gabrielkatanalice Виж мнението
    Не му е била майната щом не го е блокнала или нещо подобно. Пък и щом си е писала с него значи и тя го е искала.
    Възпитана е, то ако всяка, с която си пишех ме искаше, сега щях да съм усмихнат до ушите и нямаше да пиша тук.

Ако FemaleEyes има възможността още да й пише, защо да не го направи? Няма какво да загуби освен да оправи нещата. Според мен, не искам да спориме. Винаги има няколко гледни точки, но защо да не изберем най-оптимистичната?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си