.
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Threaded View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Това хлапенце е 2 пъти по-дърто от тебе

Имам сайт на VPS с 64 битов Windows 8.1 и 2GB RAM. Как работи туй чудо? 1.8GB e Commited, та даже имам към 200MB физически свободни

4GB са еднакво достатъчни за 32 и 64 битова боза според мен. Колко да захапе Windows за себе си... да кажем 1.5GB. Останалото е за програмите. Никой не ни насилва да ръгаме 64 битови програми на 64 битов Windows, тураш 32 битовата версия и готово.

Аз още не съм виждал софтуер предназначен само за 64 битова ОС, все има и 32 битови версии. Което пък също значи, че нищо няма да липсва и на 32 битова боза. Като си пуснеш браузъра, той пак ще излапа ресурсите както подобава.

Аз бих избрал 64 битов Windows. Не знам, ама когато съм слагал 32 битов Windows на машина с 4GB, все ми излиза че се използват нещо като 3GB. Така че колко да печелим от тия 32 бита...
    1. Има много софт, който е само за 64 бита
    2. На мен 64 битовата седмица ми заема около 1GB Ram, но аз съм си я оптимизирал по начин, който рядко се среща. Има не повече от 30 работещи процеса, спрял съм всички ненужни сервизи, но при нормално инсталиране, ще са над 50 процеса и поне 2.5Gb Рам, сложи още за видеото и остава едно нищо, не е като да е с външна карта.
    3. Има си начини да накараш 32 битов софт да ползва 3.5Gb Ram, но като сложиш 64 бит, ще се радваш дори и 1 да е свободен.
    4. Лично аз на машина с 4GB бих сложил XP, защото ще заеме под 500MB и ще върши всичко нужно.

Цитирай Първоначално написано от atanaspach Виж мнението
    настройки, програми и къстъмизации, които е трупал с годините.
    А може дълго време да е карал с тая ОС.
    къстъмизации - хахахахахахаха
    Трупал с години - хахахахахах
    Ти май за някво голямо постижение го смяташ това инсталиране на ОС, че си тръгнал да се хвалиш, или от притеснение да не преебеш нещо, ще караш с преебана ОС няколко години, защото 30 минути за преинсталиране са няква божа работа.
    Последно редактирано от papugai : 05-06-2015 на 07:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си