.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Лелеее, ти си бил много тъп, бе момче...
    Когато нещо не ти изнася, ще си замълчиш и няма да говориш глупости, да изпадаш в истерии, да говориш за "пишки" и да слагаш смешни gif-ове, без никаква логическа връзка.
    Отивай да си пушеш марихуаната и спри да си изливаш бълвочта в интернет форуми.
    В момента, от компа, на който ти пиша, карам с Уин7, който е инсталиран 2010-та година, с всички ъпдейти...Което прави близо 5 години с него и не съм "осрал" или "омазал" нищо, защото знам как да си ползвам компютъра.
    Ако ти си едно изолирано от реалния живот хлапе и няма какво друго да правиш след като се върнеш от училище - да, разбирам защо преинсталираш толкова често, но освен това, не виждам никаква друга причина.
    Ако ти се занимава да губиш тези 30 минути, губи ги, но на мен времето ми е ценно... Аз не съм 15 годишно хлапе, което виси по цял ден пред компютъра и се чуди какво да прави. Ясен ли съм ти ?

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    И щом питаш, ще ти кажа. Преинсталирал съм Windows 98 по няколко пъти на месец още когато си спял с биберона в уста. То тогава нямаше много интернет и нямаше много какво друго да се прави
    Виждате ли сега за какво става въпрос ?
    Аз съм велик,преди малко разгадах всички тайни на космоса ей така за спорта.Така казано звучи ли реално?Не.За това и твоето твърдение за мен е лъжа.
    Последно редактирано от atanaspach : 05-06-2015 на 19:14

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от atanaspach Виж мнението
    Лелеее, ти си бил много тъп, бе момче...
    Когато нещо не ти изнася, ще си замълчиш и няма да говориш глупости, да изпадаш в истерии, да говориш за "пишки" и да слагаш смешни gif-ове, без никаква логическа връзка.
    Отивай да си пушеш марихуаната и спри да си изливаш бълвочта в интернет форуми.
    В момента, от компа, на който ти пиша, карам с Уин7, който е инсталиран 2010-та година, с всички ъпдейти...Което прави близо 5 години с него и не съм "осрал" или "омазал" нищо, защото знам как да си ползвам компютъра.
    Ако ти си едно изолирано от реалния живот хлапе и няма какво друго да правиш след като се върнеш от училище - да, разбирам защо преинсталираш толкова често, но освен това, не виждам никаква друга причина.
    Ако ти се занимава да губиш тези 30 минути, губи ги, но на мен времето ми е ценно... Аз не съм 15 годишно хлапе, което виси по цял ден пред компютъра и се чуди какво да прави. Ясен ли съм ти ?

Сега остава да кажеш, че танцуваш по-добре от нея и те взимам за жена.

Поне ставаш за ебане, ако не за нещо друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си