.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

СПЕШНО ЕСЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Здравейте. Трябва ми спешно есе на тема "Съвременния свят, бетон и природа". Моля не ми давайте готови презентации от помагало.ком, даже ще е по-добре, ако Вие напишете такава тема с по-прости изрази, кратко около 2-3 страници. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ, СПЕШНО Е, ЗА УТРЕ!!!

Супер фен Аватара на psych0
    да бе, как пък да не тръгне някой да ти пише есето, щото тебе те мързи...
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Какво пречи? Един добър човек би го направил, за разлика от теб.

Супер фен Аватара на psych0
    това е твое задължение, а не наше. аххаха
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

От година на година ставате все по-непретенциозни.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SAS_2000_15 Виж мнението
    хахахахахаха

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от SAS_2000_15 Виж мнението
    Ти обаче и презентация, и есе искаш
    Сега следва да ни кажеш колко сме зле задето редовно пишем във форуми и как вероятно животът ни се състои предимно в зубрене... Аз ти предлагам направо да си купиш дипломата, най-мързеливата възможност е ; ).

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Слушай аз съм в седми клас и за да направиш едно есе използвай мозакът си ....тази тема я напиши в интернет и каквото намериш си го извади на един лист после напиши в интернет как се прави есе и когато разбереш опитай се това което си написал по темата на листа да го оформиш като едно есе лесно е аз така се научих обаче се изисква работа .Успех

Цитирай Първоначално написано от qkataa_123 Виж мнението
    Слушай аз съм в седми клас и за да направиш едно есе използвай мозакът си ....тази тема я напиши в интернет и каквото намериш си го извади на един лист после напиши в интернет как се прави есе и когато разбереш опитай се това което си написал по темата на листа да го оформиш като едно есе лесно е аз така се научих обаче се изисква работа .Успех
    Явно ти имаш психически проблеми или имаш лошо детство, или лошо възпитание? Дете, когато си миришеш дупето няма да имаш проспериращо развитие!
    Вземи запиши един курс по Български език, срамно е младо момче си, а такива пропуски.
    Имам травма на ръката и тогава исках да имам готово есе, защото в час ще диктувам на ученик и той ще ми го напише. А вкъщи? Вкъщи кой ще ми го пише? Това, че не съм писал подробно, защо искам есе, не значи че ме мързи и прочие. Винаги гледате от "лошата" страна. Както и да е... Ключ по-темата!

Аз просто те посъветвах аз не съм длъжна да ти пиша есе то не стига че уча достатъчноз за матурата сега и есе да пиша а и тука някой може да ти го напише грешно и като го предадеш ще стане по зле

Да бе ние да ти пишем есето как ли пък не ако беше така тука всички да си казват домашните и ние да ги пишем ами нашите къде отиват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си