- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години изглеждаш
22
13
19
22
2 пъти ме позна, ама на тая дето ме изкара на 13 ме разби![]()
>>DjBelev<<
Хехе мене ме изкарва 35 години , чудя се наистина ли изглеждам като чичко![]()
Знам защо е решаваща, не съм поредния дебил от форума, така че save itНо искаш да се чувстваш полезен, можеш да ми препоръчаш програма за обработка на видео. Не ми трябва за вталяване или подобни ефекти, спрях се на adobe premiere заради подобния на фотошоп интерфейс?
Те хората първо гледат възможностите на даден софт, а не UI/user interface/ му, който почти винаи поддържа опции за промяна. Пермиер става, ако се работи много с аудио, иначе я ползват главно за CC/color correction/ , защото са неуки, при наличието на професионален безплатен софт за същото.
Е, на мен не ми трябва професионално, затова ме интересуваше да е близко до нещо, което владея, но и да не е с възможностите на Mivie maker-a na windows. Ще ползвам доста аудио, така че супер. Благодаря.
Кое друго визираш за СС?
Под 'работа с аудио' нямах предвид слагане и някви елементарен едит, Премиер има много специфични възможности, които не се срещат в друг софт, например може вокалите да ги превърнеш в текст и някви подобни.
За CC Resolve e безплатна, Blackmagic си е стандарт от много години и ограмна част от филмите се снимат с нейните камерите, дори гледам сега, че май днес е излязла 12 версия
https://www.blackmagicdesign.com/pro...davinciresolve
12 версия идвала скоро, но си сваляш безплатната 11.3.1 , стига да не си с AMD, защото след 11.2 само на Интелски процесори вървяла. Не съм чел скоро по форумите и, възможно е и да са оправили тия проблеми.
Последно редактирано от papugai : 05-17-2015 на 11:04