.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на Blockhead

IMAM 36.7 SM RUKA SLED TENIROVKA

MISLIHTE SI 4E SHTE E DULUG POST A AMA SE LUJETE AZ PROSTO SE HVALQ S POSTIJENIQTA SI V SVETA NA FITNESA SEBEOSUVURSHENSTVANETO VDIGAM TEJESTI OT 8 GODINI I NAI-POSLE SUM V TOP FORMATA V KOQTO DQDO MI BESHE PREDI DA UMRE OT RAK NA PANKREASA NEGOVATA RAKA BESHE TO4NO TOLKOVA SM I PRAVESHE KURLOVE ZA BICEPS S PO 15 KG VUV VSQKA RUKA DEBA LUDIQ VZE TRETO MQSTO NA MINISTER OLIMPIQ PO VREMETO PREDI ARNOLD CHERNIQ NEGURQ DAJE BEZ DOBAVKI I PROTEINI VSE PAK TE SE PRAVQT OT HIMII A EDNO VREME HIMIQTA NE E BILA OFICIALNA NAUKA I KOI ZNAE KAKVI BOKLUCI SA SLAGALI V DOBAVKITE TOVA BESHE AZ OTIVAM NA TRENIRAVKA I PRIQTEN DEN PISHETE DOLU V KOMENTARITE KAK TRENIRATE VIE I KOLKO VI E DULGA RUKATA
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

ETO MOQTA PROGRAMA

1 ZAGRQVKA 25 MINUTI TI4ANE S SKOROST 8-15 KM V 4AS RAZTQGANE NA MUSKULITE SASHTO TAKA I EDIN 4IPS ZA VAGLEHIDRATI I MAZNINI ZA DA IMATE ENERGIQ ZA TRENIROVKA
    2 HVASHTATE SE NA LOSTA ZA TUPANE NA KILIMI V GRADINATA I SE PROVISVATE NADOLU MOJE S VSQKAKUV ZAHVAT STIGA DA NE VI OPIRAT KRAKATA V ZEMQTA 3 SERII PO 10 PROVISVANIQ PO 1 MINUTA TAKA NQKOI DEN MOJE RUKATA VI DA STANE DULGA KOLKOTO MOQTA 36.7 SM
    3 RAZGRQVKA SQDATE NA ZEMQTA I MISLITE ZA JIVOTA MOJE DINAMI4NA MEDITACIQ S VIKANE NA INDIISKI MOLITVI ILI 4REZ DINAMI4EN TANC S MNOGO RAZVURTANE V KRUSTA
    4 HVASHTATE LOSTA KATO ZA MURTVA TQGA SLAGATE 165 KG S TOLKOVA PRAVQ AZ DE I SE IZPRAVQTE TAKA SHTE VI STANAT OSHTE PO-DULGI RUCETE ZARADI NATOVARVANETO NO VNIMAVAITE DA NE SI IZVADITE RAMOTO ILI KITKATA KOVARNA ISTORIQ TOVA UPRAJNENIE E SAMO ZA PROFESIONALISTI DQDO MI TAKA UMRQ

AIDE KASMET
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    имам 25см хуй
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на ReguL
    моя е 25.7

TEMATA E ZA RUKA NE ZA HUI WE JOKEI
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ебал съм те
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на ReguL
    кога стана зоофил

Голям фен Аватара на lunacy
    о
    банда

Голям фен Аватара на lunacy
    днес в готвенето НЕ МИ ВЪРВИ
    направих си спагети
    намерих от косата си в тях, true story
    исках да си направя салата, мързел, не стана
    по-добре за вечеря да бях яла
    манджите на баба

// поема за деня ми

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Еми браво за ръката.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    blockhead, ti fake na pe6oskeiborda li si? ako da, shte go pitash li toi chii fake e

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    blockhead, ti fake na pe6oskeiborda li si? ako da, shte go pitash li toi chii fake e
    логично е да не ти каже
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    DA IVAAAAA ASAM FALSHIV PROFIL NA PESHKOSKEIBORDA LUDIQ BOKSIOR JALKO 4E ME RAZKRI MISLEH DA TROLQ PONE OSHE 4AS I POLOVINA PREDI DA SE RAZKRIQ I DA NAPISHA PONE OSHTE 5 MNENIQ NO QVNO NQMA DA USPEQ MISLEH TE ZA PRIQTEL NO QVNO SI JALOSTIV PREDATEL KAKTO I DA E AZ SUM FAKE NA PESHO A PESHO E FAKE NA MEN (BLOCKHEAD) NADQVAM SE DA SUM DOSTATU4NO QSEN A NE DA SUM NEQSEN AIDE SUS ZDRAVE I KASMET PULNI BANICATA S MED
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си