.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Твърде много въпроси, не знам на кое да си съсредоточа вниманието

1. "отслабнах, но все още имам корем" - този корем кожа ли е или мазнините още са си там?
    2. Правиш всички упражнения, не се шегувам.
    3. Не мисля, че се налага да е на гладно.
    4. Не знам какви са ти целите, че да ти препоръчвам квото и да било
    5. Можеш да ядеш кво' си искаш. С нищо не е хубаво да се прекалява (пак не се шегувам)
    6. Всичко има ефект, не е нужно да издребняваш.
    7. Къде е тоя релеф?

Ако не усещаш много мазнини по корема си а "виси" или просто е издут, най-доброто нещо, което можеш да правиш са вакууми. През деня когато се сетиш правиш нещо като 2х10 (серии х повторения) вакуума, но не повече от 3 пъти на ден.

Как се прави? Изпъчваш гърди напред и гълташ максимално корема като се стараеш докато си го глътнала да се опиташ да го стегнеш.
    представяй си се кат' тоз' айляк (няма нужда ръцете ти да са вдигнати)

Ами още мазнини има. Трудно свалям там. Целта ми е да е плосък,стягане след това. Как да ям всичко, включително и вредно,като ми казаха, че пречи на плосък корем? Прав си определено,но не си търпя корема вече. Благодаря за съветите ти.

Цитирай Първоначално написано от Ralicavd99 Виж мнението
    Ами още мазнини има. Трудно свалям там. Целта ми е да е плосък,стягане след това. Как да ям всичко, включително и вредно,като ми казаха, че пречи на плосък корем? Прав си определено,но не си търпя корема вече. Благодаря за съветите ти.
    Исках да споделя с теб, че аз винаги дебелея на бедра и дори да кача десет кила корема си ми остава плосък. А пък имам една приятелка, която дебелее само на корем, а краката са й като клечки за зъби. То си е до вид тяло и ако твоето е като това на приятелката ми да знаеш, че ще трябва доста да се потрудиш за да постигнеш целта си. Всякакъв вид упражнения ще са ти полезни, на нея най-вече й помагат плуването и тениса.
    Няма да ти е лесно, но със сигурност ще успееш ако го искаш и отделиш минимум два часа плуване на седмица.
    Споделям това мнение според нещата, които съм наблюдавала
    Надявам се да съм ти помогнал и УСПЕХ !
    Иначе Rackshy е прав за вакуума, това е хубава упражнение трябва поне 3-4 месеца да го правиш за да има ефект.
    Последно редактирано от Gabrielkatanalice : 05-07-2015 на 16:48

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си