- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въшнеш вид. Комплекси. Изисквания.
Не се сещам дори за едно качество, което да накара някой да другарува с папагала. Но за недостатъци се сещам достатъчно ;Д.
използването на 'други' предполагаше, че другарстването с него също е някакво такова.
някои качества могат да бъдат недостатък. обратното също е валидно![]()
това беше шлядко, но не а верно.
никне ми мъдрееец. усещам си пулса ;д как ш заспя >:
не я разбирам тая работа с мъдреците. мен уж преди време ми никнеше, но но можа да избие. явно е на почивки ;д сега болката е силна обаче. ъх. и отгоре ли избиват? ООО:
аз съм като ленивците - нуждая се от много сън![]()
Ми на мен единият горен ми е израстнал доста, но другия съвсем малко, тоя долния сега взе да расте, а другия долен не го стигам с език нещо, за да разбера ;Д.
То и аз доста поспивам, но нощния сън ми е под всяква, чак на сутрин спя добре.
начи ти е мно къс езикът. аз опипах навсякъде и не мога да разбера дали имам мъдрец някъде или не. освен да взема да си ги преброя ;д
заради вас се опитах и аз да разбера за себе си, но неуспешно :Д
неее, добре си ми е езика, просто от едната страна май расте а от другата хич го няма :Д
долу иначе ги няма никви със сигурност хаха
Моят език може да е къс, ама е широк. Като зяпна хубаво и се оплезя, почти ми опира в стените на устата.
Ива, преброи ли ги ;Д?
нещо лингвистичните ти умения тази вечер са дали накъсо.
не ти вменявам идеи.
лека нощ, слънчица![]()
А ти случайно да не си Ноам Чомски ;Д? Много добре знам какво намекна.
Лека нощ, луничке ;Д.
гузен негонен бяга![]()
ebavam se de
gorkata постна тема за себе си,а Кофата дойде при нея.
Искам снимка в цял ръст за да преценя дали приятелят ти е балък
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имам усет за хората. А на някои им е трудно/невъзможно да си скрият истинските цветове. В случая имаме огромно самочувствие(без покритие) и социопатия.