- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въшнеш вид. Комплекси. Изисквания.
Той може и да има положителни качества, но единственото което прави в тоя форум е да избива комплекси. Не се и съмнявам, че в реалният свят се държи по друг начин, може би дори няма нищо общо с това тук, но факта, че вместо да се опита да помогне на някой, който иска да сподели/потърси съвет, той му се подиграва говори достатъчно за него.
Неговото присъствие в тийн форум е смешно, но пък всеки може да си прави, каквото си поиска. Мога да ти обясня някои неща, но няма.
Ако ти кажа, ще напишеш нещо, което ще промени живота ти, жалкото нещо, което смяташ за живот.
Моя живот може и да не е кой знае какво, но поне не спира в момента, в който ми спрат нета![]()
Feeding the trolls.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз близалките ги давам на майките им, ама те явно се изтърват и пред децата..
Колкото до @NomNomNom, уверявам те, че по-истински профил от този нямам. Имал съм профили в този форум преди, но са били еднодневки. Просто този индивид нямаше как да не ми направи впечатление и реших да си го премеря с него. Оказа се, че той остана на няколко метра зад моят... Слаба работа, очаквах нещо повече от него, явно ще трябва да търся другаде някой достатъчно голям за мен. Сега това, че някои хора не знаят в коя ръка да си хванат топките, за да му кажат какво мислят за него на мен ми е през оная работа, аз мисля, че доста ясно си му го заявих.
Каква циганка, какви пет лева? Е, аз си мислех, че природата е засегнала единствено лицето ти, оказва се, че е стигнало и до мозъка ти..