.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Имам усет за хората. А на някои им е трудно/невъзможно да си скрият истинските цветове. В случая имаме огромно самочувствие(без покритие) и социопатия.
    Брат, ти не го познаваш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Брат, не ми се обяснявай. И ти ли му го яхна?

Той може и да има положителни качества, но единственото което прави в тоя форум е да избива комплекси. Не се и съмнявам, че в реалният свят се държи по друг начин, може би дори няма нищо общо с това тук, но факта, че вместо да се опита да помогне на някой, който иска да сподели/потърси съвет, той му се подиграва говори достатъчно за него.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Брат, не ми се обяснявай. И ти ли му го яхна?
    Да съдиш за човек по коментари в тийн форум е смешно, при положение че той (и dreamwalker) тук само троли.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Неговото присъствие в тийн форум е смешно, но пък всеки може да си прави, каквото си поиска. Мога да ти обясня някои неща, но няма.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Като ме засърби носа, значи някой говори за мен.

Кой от двата носа почва да те сърби?

Ако ти кажа, ще напишеш нещо, което ще промени живота ти, жалкото нещо, което смяташ за живот.

Моя живот може и да не е кой знае какво, но поне не спира в момента, в който ми спрат нета

Град
    Dreamland
    Feeding the trolls.

Цитирай Първоначално написано от ShitJustGotReal Виж мнението
    Моя живот може и да не е кой знае какво, но поне не спира в момента, в който ми спрат нета
    Нали не очакваш аз да ти плащам нета, за да не ти го спират.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Нали не очакваш аз да ти плащам нета, за да не ти го спират.
    Естествено, че не, ти ако имаше пари щеше да платиш на пластичен хирург да поправи тая гавра на природата, на която викаш лице.

Естествено, че не, ти ако имаше пари щеше да платиш на пластичен хирург да поправи тая гавра на природата, на която викаш лице.
    Свикнал съм си с лицето, но ако имах пари, щях да платя, за да си сложиш цици.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Свикнал съм си с лицето, но ако имах пари, щях да платя, за да си сложиш цици.
    То с такова нещо свиква ли се изобщо? А да те питам, просто от любопитство, малките деца как се обръщат към теб, с 'чичко' или 'лелче'?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    То с такова нещо свиква ли се изобщо? А да те питам, просто от любопитство, малките деца как се обръщат към теб, с 'чичко' или 'лелче'?
    браво на всички хора, които си правят фалшиви профили за да те плюват, щото нямат топки с истинските
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Въобще не ми обръщат внимание, търсят теб, заради някви близалки, които си им давал.

Аз близалките ги давам на майките им, ама те явно се изтърват и пред децата..

Колкото до @NomNomNom, уверявам те, че по-истински профил от този нямам. Имал съм профили в този форум преди, но са били еднодневки. Просто този индивид нямаше как да не ми направи впечатление и реших да си го премеря с него. Оказа се, че той остана на няколко метра зад моят... Слаба работа, очаквах нещо повече от него, явно ще трябва да търся другаде някой достатъчно голям за мен. Сега това, че някои хора не знаят в коя ръка да си хванат топките, за да му кажат какво мислят за него на мен ми е през оная работа, аз мисля, че доста ясно си му го заявих.

Колкото до @NomNomNom, уверявам те, че по-истински профил от този нямам. Имал съм профили в този форум преди, но са били еднодневки. Просто този индивид нямаше как да не ми направи впечатление и реших да си го премеря с него. Оказа се, че той остана на няколко метра зад моят... Слаба работа, очаквах нещо повече от него, явно ще трябва да търся другаде някой достатъчно голям за мен. Сега това, че някои хора не знаят в коя ръка да си хванат топките, за да му кажат какво мислят за него на мен ми е през оная работа, аз мисля, че доста ясно си му го заявих.
    хехехехе, любимото ми. Умря циганката, която те хвалеше и ти се налага сам да го правиш.

Каква циганка, какви пет лева? Е, аз си мислех, че природата е засегнала единствено лицето ти, оказва се, че е стигнало и до мозъка ти..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Каква циганка, какви пет лева? Е, аз си мислех, че природата е засегнала единствено лицето ти, оказва се, че е стигнало и до мозъка ти..
    и влизаш да хейтиш в тийнпроблем защото ?

- защото си нямаш приятелка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ще ти спестя услията да търсиш някви умрели лафове из нета и направо ще те блокирам, като станеш по-интересен си направи поредния профил и се пробвай пак.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    и влизаш да хейтиш в тийнпроблем защото ?

- защото си нямаш приятелка.
    Точно заради това влизам, виж, станахте 2 врачки в тоя форум вече. Брех, а това само за днеска, представям си утре колко още ще изникнат.

Мега фен Аватара на pandabear
    как е в Якоруда, шитчо?

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    как е в Якоруда, шитчо?
    Почти толкова приветливо колкото и между краката ти.

Мега фен Аватара на pandabear
    странно, от къде знаеш този факт?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си