.
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Threaded View

Супер фен Аватара на CoockieMonster

Въшнеш вид. Комплекси. Изисквания.

До преди 3 месеца всичко беше наред. Разбира се, тогава бях 53 килограма. Сега съм 55 килограма, защото храната ми беше малко в повече, а силовите тренировки също бяха водещи пред кардиото. Смея да твърдя, че формата ми е много добра. Пресата е на лице, а краката, рамото и гърба са оформени. Харесвам се.
    Но парадокса е такъв, че доста хора, кои да шега, кои не, ми подмятаха 'Напълняла си','Заякнала си', а други пък ми се възхищават, че имам такива мускули за жена. Както и да е. Проблема е моя възлюбен, на който, че ли тези подмятания му рефектираха и той започва да ми казва как наистина съм напълняла и че иска да отслабна. Призна ми, че го е криел 1 месец това негово мнение, а само ми е намеквал за него. И наистина така беше, той ме караше да тичам без причина. И аз глупавата без да се усещам съм го правила. Винаги съм била мнооого стога към себе си и към храната ми. Ям мноого здравословно, мания ми е направо.
    След тези негови думи аз нямам мотивация да тренирам. Имам апетит. Внушавам си, че нищо не става от мене. Порони ми самочустивето. Създаде ми страхотен комплекс, постоянно се имам за дебела, а дефакто това не е така.
    Какво да направя да си върна и стария мъж и старото самочувстие. От тогава не спира да ми намеква да отслабвам. Кара ме да се разхождам до 7-8км, когато няма какво да правя. Не разбирайте, че лежа и ям. Напротив, тренирам 6 дена в седмицата, но за него това е недостатъчно.
    Не мога да задоволя неговите желания и високи изисквания. Повърхностен ми е. Винаги м ие казвал, че ако се разболея от нещо и кача дори малко килограми ще се раздели с мене. Дори на шега или не е признавал, че не искам да раждам, заради страхотното ми тяло. Не ми прави комплименти вече. Искам мило държание и да е ме харесва с дори 2км отгоре. Колко трябва да сиповърхностен, за да правиш проблеми за това...господи. От както това стна аз много се отблъснах, спях да споделям, и съм ледена към него. ..
    За протокола: Аз съм на 17, а той-21. Той тренира от 5-6 години, а аз-от 1, но съм много по вманиачена от него и към храна и към тренировки. Аз към него нямам никакви претенции, за това как излежда.
    Последно редактирано от CoockieMonster : 05-07-2015 на 16:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си