.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Разбира се, че нищо няма да се срути. Пожар може да стане само тогава, когато не е изпълнена добре мълниезащитната инсталация. Мълнията представлява реално плазма с температура около 50293 градуса, която обаче действа много кратко. Още повече, гледайки архитектурата на блока и оная метална оградка около етажа ти, също така виждайки отстрани синя ограда, предполагаща може би строеж, ако виждам правилно, което от своя страна предполага кран, мисля, че върху точно твоя етаж при една гръмотевична буря, шансът да падне мълния, е много малък. Това строителство ми изглежда тухлено, нов блок, няма гредоред, няма какво да се подпали. Ако чак толкова те притесняват тези природни феномени, помисли по - скоро за защити от пренапрежения в мрежата ти. Бъди още по - спокоен, ако в радиус 30 метра имаш метални електрически стълбове, защото те са по - високи и ти гарантиран, че тази им защита е доста сериозна. Мълниите имат голяма електрическа мощност, но съм доста убеден, че нямат механическата такава чак да съборят етаж от блок
    п.с. сега видях, че става въпрос за къща, същото се отнася, особено ако имаш и дървета около къщата. Шансът да падне е минимален, ако падне, последствията биха могли да бъдат същите, които вече ти описах. Освен ако не си строил къщата с тенекиен покрив и дървени стени и стиропор, разбира се.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 05-07-2015 на 20:06
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си