- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- вчера имах рожден ден
Имах рожден ден. Събудих се сутринта, загледах очаквателно жена ми, но очевидно беше забравила. Децата също бяха забравили. Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
„Добро утро, шефе, честит рожден ден!“
И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.
…Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:
„Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден“.
И отидохме. След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
„Шефе, елате у нас на гости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!“
И ние отидохме. Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
„Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!“
И тя излезе от стаята.
След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъстът, колегите, приятелите и много други.
А аз седях на дивана…
Гол…
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
брао ве кво работиш
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Оффф аман от тъпи тролове, които са чели някакви вицове и се мъчат да се вкарат в тях !
Какво щастие, щастие да четеш на някой простите изказвания и да се усмихваш ли ? Остави тая работа. Не знам преди кви тролове е имало, ама ти си от силно затапяващите с чувствително развита бедна фантазия.
Хаххаа върви се скрий от там, откъде си изпълзял. То акъл незнам дали имаш, ама определено голямо течение ти става в главата.
еми брат явно ти искаш да ти е гадно и да страдаш
всичко идва от тебаз чета същите неща все пак
Не знаех че ще го кажа това но съм съгласен с Pug_306 този producenta само дразни и дразни и не спира може да изкара извън нерви и най-най-най-спокойния човек.
Продуцент
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Продуцент (чрез нем. Produzent по лат. producens от лат. produco 'произвеждам') може да се отнася до някоя от следните професии:
изпълнителен продуцент
филмов продуцент
продуцент на игри (компютърни и конзолни)
импресарио
радио продуцент
звукозаписен продуцент
телевизионен продуцент
театрален продуцент
толкова сте зле че не знаете и от къде да преписвате
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
ти ли си този на снимката
еееееее стига де невинни хора умират всеки ден а злодеят producenta не умира
Защо хората който най-много заслужават и искат да живеят умират,а тези който заслужават да умрат продължават да живеят.
Каква е поуката
че господ не съществува и само ти можеш да постигнеш това което искашзатова следвай мечтите си и не взимай наркотици