- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов има ли?
Или само материално отговорно лице?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
*отегчен фейс*
понякога мол-ът има нужда от инвентаризация
Не са хубави тея работи майна
ами май няма
а и ти го доказваш понеже си от 2007
има, има
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
те само голи приказки за нищо не служат
любов има, може би не точно в това романтично измерение, което търсиш ти, но съществува. нима се интересуваш от семейството ти само от материални подбуди?
и защо романтичната да е или-или материално. може второто или да е физическа атрактивност, примерно
Говоря за онва първо запознанство в което момичето те вижда и решава че иска да те опознае в по дълбок план.
Днес ми се случи и започва да ми става все по неприятно от днешните момичета
Това е присъщо за красивите момичета и за майките на грозните :д (смисъл че те са такива... абе маме дръж го тоз бе, той си има кола, апартамент.. ти кво искаш?.. майки от тоя тип визирам)
Иначе аз ги разбирам тези момичета, просто могат да си го позволят, женската красота си е уникална и природна даденост, защо да не си избере да не се лишава от нищо пред това да търпи лишения? И кой е казал че само по дъртаци си падат, те дъртаците имат и синове.. Тя любовта после идва най- вероятно.
Те си падат по всички с дълбоки джобове... Че даже и не толкова красивите.
Аз искам да дам един пример защото днеска ми направи изключително недобро впечатление и ме разочарова от днешните момичета за сетен път.
Днеска ми се наложи да карам един мерцедес не кой знае колко скъп и нов ама с хубав номер и мерцедес. Отивам аз сутринта в един склад за строителни материали, в който всъщност си държим машините и ходя всеки ден и седя по няколко часа от 1 месец насам. Пускам си кафе от машината като нормален човек и сядам на едно столче и си го пия и чакам шефа на склада, че трябваше да говорим за една комисионна. По едно време от офиса излиза една търговска представителка на склада която ме е виждала стотици пъти, и тя си взима кафе и ми вика "Здравей как си", а досега никога не ме е поздравявала. Макар, че сме учили в едно училище и се познаваме по физиономия. И аз като нормално учтив човек я поздравих и си пия кафето, тя постоя до мен малко и влезна в офиса. Момичето не е грозно, но не е и голяма красавица. Та тва същото дете на природата явно се захласна по мерцедеса, а не разбира че колата която карам по принцип е поне 10 хиляди по скъпа от него... Лошо впечатление ми направи тва дете и за тва исках да го споделя у форона. За сетен път се убедих че материално отговорното лице е много важен фактор.
Хахахах
Това си е било жива проверка. Мен адски много ме дразнят "нафукани" според тях секретарки, офис моми, търг. представителки или просто някви от "офиса" които носят токчета на работа а са тъпи като гъзове но се мислят за топ мацки и са винаги с високо вдигната глава и самочувствие но жалко че е без покритие и не могат да се видят колко са смешни от страни горките.
По- принцип най- якия вариант е да я наебеш и после да и покажеш колко е долнопробна и да и смачкаш самочувствието малко.
и на мен ми правят лошо впечатление беззъбите циганки на централна гара ама ко дса прай
Сериозно ли от това си направи извод, че иска нещо от теб? Човек да не смее да поздрави, зае*и. Значи ти можеш да поздравиш от учтивост, но тя го прави, защото иска да я возиш и да го поема ;Д.
ако си е мълчала сигурно щеше да та е помислила за мутра и да се е изплашила нали е такоа
Поне срещу парите да получаваш нещо повече от куха опаковка.
материалист е не само този, който се интересува от облагата, но и този, който позволява да го облагат и който ВИЖДА само нея /както в случая с тузаро, баси, дори никът ти е такъв/
Ива, колко си готова да ми платиш, за да бъда с теб ?
чей да си погледна старите счетоводни баланси от предишните връзки, че забравих ква беше цената