Аз съм в същото, ако не и по-лошо, положение. Уча задочно в София, като ходя само за изпитите, не трябва да присъствам на лекции, така че съм си в нас. Работата ми също е без други хора около мен. Нямам приятели, защото след като завърших, всеки замина в други градове или държави. Тоест и аз като теб няма с кой да излизам, и (вероятно) да се запозная с момичета.
Имам доста интереси, но всичките са нърдски и ако има събирания или събития, то на тях има само момчета. А ако има момичета, те ще са с някой друг естествено. Не ходя на чалготеки защото не слушам такава "музика", нито пия. Пък и тия които ходят по чалготеки, не биха ми били цел.
Някой път чувам момичета по улицата да си говорят за неща които и мен ме интересуват, но никога не бих ги заговорил. Първо че ще умра от страх, аз даже не знам какво да кажа. И второ, ще е мега крийпи.
Но едва ли някоя би избрала мен някога ениуей. Нито съм здрав (батка), нито съм висок, нито имам татуси по ръцете и тн. Поне не съм дебел, даже съм слаб, но за сметка на това съм грозен lol
Абе съвет не мога да ти дам, но исках да знаеш че не си сам. Аз също като теб, имам за цел не секс, ми точно companionship. Но не е било писано. We are not lovable, we are not meant to be with someone, we will never be someone's first choice, we will never be good enough. Life sucks, feelings sucks, etc. Знаеш как е
Последно редактирано от yacopsae : 05-12-2015 на 07:30