- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък
Здр чудя се какво да взема за рождения ден на гаджето ми става на 16 и вече 5 дена се чудя какво да и взема.Някой можели да ми каже какво да и взема да е до 150 лева.Мерси предварително.
не се харчи със 150лв купи нещо символично
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Срещу 140лв ще ти кажа най-добрия подарък, за който ще ти стигнат 10лв.
Моля темата да се затвори
просто ти казваме че няма смисъл да се харчиш
със 150лв няма да купиш нищо по-различно от това за 10лв
просто отиваш в някой магазин за сувенири и ще имаш огромен избор онзи ден гледах например медал на който пише най-добро гадже и струваше само 4лв
ти решаваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако реши да и подари мен, ще му трябват повече от 150лв
Айде няма нужда да си мъчите мозъците.Обадих се на нейни приятели какво да и взема те казаха пръстен нещо такова.Така че мисля да е пръстен.
Зависи какво харесва.Може да й купиш парфюм, това също е донякъде символичен подарък, така всеки път, когато си го сложи или го помирише ще се сеща за теб.Друго предложение е бижу.Трето - някакъв диск с музика.Вместо да даваш 20лв за CD, може да купиш най-обикновен диск за записване и да запишеш всичките й любими песни, а с останилите пари я заведи в хубав ресторант.