.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Да се бориш - има ли такова нещо?

Здравейте,

имам сега един въпрос по който искам да чуя вашето мнение.

Така всички знаем как става по филмите има мъж има жена, има някакъв проблем между тях и мъжа се бори и накрая на филма успява да се пребори за жената. Добре ама това е по филмите.

Според вас има ли нещо такова в истинския живот? То ест да речем двама човека случва се нещо между тях, има привличане между тях и желание от двете страни, ама още ама в самото начало мъжа прецаква нещата. Е има ли такова нещо като да се бориш за момичето в този случай или в други случаи.

Смисъл, че поне по това което съм видял през живота и преживял такова нещо като борене няма... нещата или стават или не стават. Ако тръгне да става сложно и зор по-скоро не е писано да стане. Та прав ли съм или греша?

Какво мислите?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    прав си.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Blab
    на така зададената информация в поста ти ще отговоря, че има такова нещо и то се състои в демонстрирането на постоянство (устойчиво желание) в интереса си към момичето и развитие на взаимоотношенията ви.
    иначе, естествено, е нужна реципрочност, трябват двама за танго и т.н., но да надскочиш егото и грешките/недостатъците си са сред първите стъпки;
    успех!)

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs Виж мнението
    Смисъл, че поне по това което съм видял през живота и преживял такова нещо като борене няма... нещата или стават или не стават. Ако тръгне да става сложно и зор по-скоро не е писано да стане. Та прав ли съм или греша?

Какво мислите?
    че просто не ти се отдават разсъжденията ;/
    ако не си борбен, не само в любовта няма да ти стане... както дрехите се случва да имат нужда от гладене, така и при връзките се случват неравности, които имат нужда от ютийка ... амаа и както някоя дреха има прекалено дупки и петна и вече не става за носене, така и при някои връзки няма смисъл от кърпене/лепене/вениш ... трябва да си задействаш преценката .. сещаш ли се ;/

Мега фен Аватара на LoadRunner
    добре

Мега фен Аватара на RapExotic
    има мъж има жена, има някакъв проблем между тях и мъжа се бори и накрая на филма успява да се пребори за жената.
    В реалния живот е по-различно. Там дори когато жената е сгафила пак мъжа се бори за да си я върне.

Ами първо благодаря на отговорилите. А иначе за борбеността. Как да ви кажа..борбен съм. Но последно време почвам да се разколебавам. Решавам, че искам да се боря, а ме съветват, по-скоро да не го правя, че ако трябва да стане нещо ще стане. То ест не да се отказвам, но не и да се боря.

Това към жените сега - вижте момичета имам едно наблюдение..кажете ми какво мислите. Естествено това може би ако е вярно се отнася само за част от момичетата. Но си мисля, че трябва да убедиш едно момиче в това, че тя иска да е с теб...как да го кажа...то универсални действия няма, но чувал съм и знам за случай, когото уж в началото нищо не е можело да стане и след много настояване от страна на момчето стават нещата. Смисъл, че момичетата вярват на уверените. И ти ако си уверен и покажеш, че вярваш, че тя трябва да бъде с теб...може би може да станат нещата. Като цяло не знам дали ще ме разберете, защото не се изразих по най-точния начин, но не знам как точно да го опиша.

Какво мислите?

Работата е там, че във филмите, жените не ги дават да лъжат или да изневеряват, докато реално нещата не са въобще така.

Да и това е така, но моят въпрос е в друга насока.

autogen5864
    Guest
    Зависи за какво се бориш, дали да спечелиш жената или да я промениш. Има огромна разлика
    За първото си струва, за второто не. Освен това зависи колко е голям залога. Например ако 3 месеца се бориш само да започнат да те забелязват определено не си струва. С една дума отсреща все нещо трябва да ти дадат, за което да се хванеш и което да те мотивира. Не може да се само "не мога без нея". Златната среда е да се срещнете по средата, е или поне почти средата иначе ти ще даваш много повече отколкото ще получаваш

Banned Супер фен
    В живота или си борец, или жертва на "съдбата". Ти си приел за "съдба" нещо, като не е лесно за постигане, да не бива постигнато, и така и се случва.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Борба в любовта има. Постоянно. Любовта не се случва ей така и още повече - не остава ей така. Ако всеки ден не се мъчиш да бъдеш по-добър и да разбереш по-добре човека до себе си, любовта ви угасва. Не е случайно сравнението на любовта с огъня - и двете трябва да се поддържат внимателно и умерено, за да продължат да съществуват.
    Що се отнася до конкретния ти въпрос по-надолу, който е , доколкото разбирам базиран на следната ситуация: ти харесваш едно момиче, то не те харесва; има ли смисъл да продължиш да се въртиш около нея с цел накрая да тръгнете?
    Отговорът не е еднозначен, но бих казала, че с малко късмет, чар и правилен подход може и да тръгнете. Дали връзката ще е успешна, зависи от вас двамата и това, с което започнах по-горе. Какъв точно е подхода, не мога да обясня. Със сигурност включва това да й обръщаш много внимание, но без да й се натрапваш. Да й правиш УМЕСТНИ и романтични жестове и комлименти. За справка - ако не сте на среща, просто да се изтупкаш пред нея с букет цветя е романтичен, но не е уместен жест.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

love is supposed to be easy

аз пък така мисля.
    става или не става. това не изключва да се полагат усилия, но не и да се насилват нещата.
    много философстване и удряне на празни приказки "не си борбен".
    ако не стават нещата от 1вия път, няма да станат и от 2рия, и от 3тия.

пп. сега ми е пределно ясно че ще вляза в идеологически спорове и тълкуване на семантика :д
    Последно редактирано от jghgh : 05-19-2015 на 15:48 Причина: //
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    чувал съм и знам за случай, когото уж в началото нищо не е можело да стане и след много настояване от страна на момчето стават нещата. Смисъл, че момичетата вярват на уверените. И ти ако си уверен и покажеш, че вярваш, че тя трябва да бъде с теб...може би може да станат нещата.
    Дефинирай "ще станат нещата". Май говориш за самата свалка. Да, хората като цяло са привлечени от увереността, но границата между нея и самодоволство, нахалство е сравнително тънка в очите на отсрещната страна. Което ме навежда на мисълта, че значение има и за кого се бориш и какви са неговите приоритети. Някои жени се впечатляват именно от постоянно киснене пред прозореца, защото по някакъв начин им чеше егото, а всъщност от един момент нататък (след дълго, но неуспешно преследване) настоятелният се вкопчва в идеята, не в човека, а на отсрещния му се замъглява съзнанието от почесаното его и.. нещата стават. После, когато дойде трудната част- да задържиш човека, виждаш, че нямате нищо общо и че в дългосрочен план значение имат възгледите, не колко си нахакан.

мисля, че няма никакъв смисъл. Няма да стане като във филмите. Казала ли ти е НЕ, само ще се заинати още повече за НЕ и ще те намрази. Това е по моите наблюдения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си