Предния пост е доста добър.
Тези 11 часа ми се виждат доста добре и не знам какво му е неприятното.
Както ти казаха горе, за начинаещ е добре да направиш някаква основа на техника на упражненията + съответна тежест и повторения. След това можеш да си играеш колкото поискаш със серии повторения и тн. По същия начин стоят нещата и с храната. Що се отнася до протеина, той може да възстанови добре, но ако не се товарих едно хубаво 4-5 пъти седмично, по-добре не вземай. Просто докато си начинаещ и нямаш изчистена техника да ти влиза всяко движение не можеш да натовариш добре и не ти трябва протеин. Когато добиеш хубав опит знаеш какво, кога, как, и ЗАЩО да правиш ще имаш добра полза от някакъв протеин. Аз съм бил свидетел, как работи някаква добавка при някой със стаж в залата 1 месец и такъв с 2 години, разликата е голяма. И после се пише "този протеин, креатин не ми работи" ами как да ти сработи като си нямаш на понятие за к'во го пиеш? Натрупай стаж с упражненията, насочи се и към фитнес и чак тогава мисли за добавки. През това време трябва да си изчел много за фитнеса и упражненията, храненето и т.н.
Последно редактирано от tochko : 05-09-2015 на 22:15