(pisha na shlokovica,zashtoto telefonut mi nqma opciq za kirilica)
Ta ima edno momiche koeto sum si haresul no ima izvestni problemi.
Veche sme sedmi klas no sme ot razlichni klasove i ne sme si govorili a iskam pone da se zapoznaq s neq predi kraq na godinata.
Tova mi e trudno,zashtoto vinagi se mukne s priqtelki a pred ednata se bqh izcepil predi vreme i neznam kato e s tqh dali izobshto shte mi oburne vnimanie.
Iskam vsi4ko da stava lichno zashtoto facebook samo precakva neshtata a ne moga da q hvana kogato e sama.
Veche znam che ako mi se otvori shans shte davam direktno,zashtoto poveche mi dopada puk i ne se znae koga shte q hvana pak.
Vupreki che ne sme si govorili se opitvam da durja o4en kontakt kogato q vidq.Naprimer tazi sedmica idvaha nqkakvi za da ni pusnat prezentaciq i da se orientirame kum koe uchilishte da se stremim , no vuprosnata prezentaciq beshe v tqhnata staq i si izbrah mqsto ot koeto hubavo da q vijdam i na vseki 5-10 sekundi se obrushtah i q gledah v ochite (tq sushto) i po edno vreme vnezapno sprqh da go pravq s cel da zapochne da se pita zashto sum sprql ili che nai posle sum sprql , no da zapomni che e stavalo.. Do kolko e bilo uspeshno ne znam no se nadqvam neshtata da potrugnat. Obrushtam se kum vas za nasoki,tip-ove i tn no nai veche Kak sled kato sme poznati da ne vlqza v frienzone
sorry za vsqkakvi greshki
i mersi