- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него?
Здравейте всички!
Та има едно момче от класа ми, с което имаме взаимни симпатии.
Разменяме си погледи доста често, но комуникациите нещо куцат.
В моето обкръжение се счита за странно и дори за неадекватно, да отидеш при някой с когото не сте много близки и да му кажеш "Как си, какво правиш" примерно, пък камоли да го поканиш да излезете.
Не ме е срам, просто ще е странно, не за мен а за него.
Досега съм забелязала, че най-добре се получават нещата, когато говоря на по-висок глас с някой, който ми е по-близък и горе доло се има и с него така да го кажем и така той също има възможност да се включи в разговора.
Но в повечето случаи другите се занимават със съвсем различни неща, като да пишат домашни, да си шепнат едни на други и някакси не ми се получава.
Понякога си общуваме, когато правим контролна и тойе седнал до мен, но това става супер рядко.
Когато той говори с неговите приятели и аз ги слушам те се изнервят, че съм слухтяла.
Темата ми може да ви изглежда глупава, но наистина това е важно за мен.
Много ще съм ви благодарна ако може и вие да ме посъветвате нещо.
На 16 сме и двамата.
еми принципно той трябва да направи първата крачка.Ако не го направи явно не го интересуваш.Съжалявам че съм груб
На кого му пука за мнения ? отиваш при него и си говорите разменяте по един телефон скаип и сте готови какво толкова.
Никога не трябва да се притесняваш какво мислят другите! Както каза някой по-горе, отиваш при него заговаряш го и си разменяте някакви контакти. Какво пък, ако момичето направи първата стъпка? Няма нищо лошо има много връзки, в който момичето започва всичко тя прави първата стъпка, дори мойта връзка е такава. Просто на някой момчета им трябва малко побутване в началото и от там са те.![]()
доста сложни са станали взаимоотношенията ви в училище.
толкова сте драбнави
Опитай се да си преставиш как си общуваш с човека и сте накъде на спокойно място.Пожелай си го силно .Дай воля на сърцето си. То ще те посъветва ,какво да правиш.Пожелавам ти да му се усмихваш от време на време.
Ако искаш да се справиш с притесненията си.Просто се опитай да направиш малко упражнения за тялото.
eto tova добро https://www.youtube.com/watch?v=TI9UcT5srIs
И не се чувствай виновна ,ако нещата станат различно от това ,което искаш.
опитай се да се усмихнеш на себе си .Просто сеопитай сутрин като стнаеш да пробваш за 1-2 мин
успех и![]()