.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

смешен глас

моля ви се да ми помогнете искам да си чуя гласа от страни как звуча защото е малко смешен имам микфорон с коя програма мога да си чуя моя глас пробвах с аудацити но маи го променя аз искам да си чуя реалния глас какафто е навънка както го чуват хората.
    как става това помогнете ми много ще съм ви благодарен да си направя сметка дали наистина е много смешен гласът ми ;;((((

с една дума как да си чуя реалния глас как звучи

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Най-лесното - запиши го с телефон. Имай в предвид, че наживо ти е малко по-груб от записа.

а как се правят наи качествени записи
    Последно редактирано от vaseto16 : 03-30-2015 на 08:44

с телефон никак няма да е реално и успешно
    мисля, че имаше някакво становище, че сам човек не може да осъзнае и чуе реалните звукове на своя глас, дори и от запис
    .
    има процедури, които засилват или удебеляват мускулите и гласните връзки
    .
    може да се интересуваш от тях - електростимулация на гласните връзки , незнам дали би помогнало
    .
    ако си в ученическа възраст, това е нормално
    ако си голям , това се получава, когато мутацията на гласа е прекъснала,или не е завършена
    Последно редактирано от galen_plamen : 03-30-2015 на 09:10

вече техниката е напреднала и трябва да има начин човек да си чуе реалния глас по някакъф начин

аиди де кажете ми как да си чуя реалния глас с коя програма телефона ми променя гласа и няма нищо общо с реалния ми глас
    как се прави качествен запис

сваляш си Audacity записваш се и така!
    И все пак няма как реално да си чуеш гласа .... все ще има някаква изменение, я от програмата я от твоите звукови възприятия и т.н.

Мега фен Аватара на 102
    аз пък съм чувал че никой не може да си чуе реалния глас

Взимаш листи хартия и ги слагаш пред ушите. Дори и с ръце става. Ама да са перпендикулярни на кожата точно пред ушите ти (към лицето ако ме разбираш). Заставаш в празна стая, без хора де и започваш да говориш. Аз така си чувам истинския глас.

Повече от фен Аватара на obicham69
    нахлупваш си една кофа на главата, като я изолираш отдолу, или си прекарваш тръбички от устата направо в ушите
    и внимавай - говори по-тихо че ще оглушееш

Слагаш си две дебели книги до ушите, но пак няма да го чуеш какъвто е, ще бъде малко по заглушен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си