Здравей те.Момиче съм на 20 години.От 5 месеца излизам с едно момче с което ми е адски хубаво.До сега съм имала няколко гаджета,но като сегашното не съм !!.... Той е с 1 год. по-голям от мен,за съжаление не можа да запише да учи някъде ,но не е много голям проблем .Сега той работи и помага на родителите си с каквото може.Отначало като се запознахме аз си помислих,че с него няма да изкараме много време ,реших че е несериозен и че е от онези момчета ,които само за секс с едно момиче.Но впоследствие разбрах ,че всичко което съм мислила за него е било грешно. Той е от онези готините момчета ,на които всички момиче се нахвърлят,много е добър винаги е бил честен с мен .Имам му пълно доверие както и той на мен .С времето се опознахме и се влюбих в него.Обаче аз съм доста срамежлива и не споделям много чувствата си ,но много искам да му кажа че го обичам .Моят въпрос е как да му го кажа ,ако може някои да ми помогне ще му бъда благодарна >>*** .... БЛАГОДАРЯ !!!
Курва, 5 месеца ходила с някой и чак накрая започнала да го харесва
Сигурна ли си, че не си влюбена в милото му отношение ?
Не можеш да ми казваш че съм курва ,след като не ме познаваш ...
ДА...сигурна съм ...влюбена съм в него самия а не в отношението му.
Напротив тръгнах с него и го харесвах , неможе още от първата минута и да се влюбиш в човек ,когото те първа започваш да опознаваш....!Личи си колко познаваш жените и колко знаеш за връзките ...!Изобщо ако си имал връзки (ако си мъж де )....
Всеки допуска грешки.Няма безгрешни хора.
Извинявай нямах за цел да те обидя. Просто написах избиване на комплекси - НАПРИМЕР. Примери има още колкото искаш. Щом си тръгнала с него значи има защо - (дали заради външен вид или нещо друго). Щом дълго време искрата се е задържала значи има нещо. И да - мъж съм и нямам богат опит, но това не пречи да съм запознат с нещата. Все пак не всеки учи само от собствения си опит.
Писах в тоя сайт,защото си помислих ,че някой може да ми даде съвет или нещо подобно.Но явно съм се излъгала ,тук освен да критикуват хората ,друго не правят..Съжалявам,че писах тука>>>...
пише се 'тук'
напротив не се пише така , ти го пишеш грешно ...
не ти го пишеш, грешно