.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам да умра!

Здравейте, на 17 години съм и не издържам вкъщи. Чичо ми постоянно ме удря, заплашва и такива само защото не съм добър ученик, утре ще ходи в училище да говори с класната за моите оценки а аз имам и двойки. Като разбере пак ще откачи и ще започне да удря и чупи. Моля ви за помощ, неиздържам и вече искам да умра.

Banned Фен
    А майка ти и баща ти къде са ? Защо не правят нищо.

Майка ми и баща ми са разделени, живея с бащаси, който е на работа до късно а и не искам да му казвам защото чичо ми после ще откачи!

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от goshko67 Виж мнението
    Майка ми и баща ми са разделени, живея с бащаси, който е на работа до късно а и не искам да му казвам защото чичо ми после ще откачи!
    Трябва да му кажеш иначе той ще продължи.
    Или говори с чичо си спокойно.

трети вариант:Отиди при майка си

Цитирай Първоначално написано от bomar00 Виж мнението
    Трябва да му кажеш иначе той ще продължи.
    Или говори с чичо си спокойно.

трети вариант:Отиди при майка си
    немога да кажа на баща си, с чичо ми неможе да се говори спойно, а майками е в Кипър с друго семейство...

Banned Фен
    защо не можеш да кажеш на баща си неразбрах.

Ако кажа на баща ми, той ще говори с чичо ми и ще се скарат, а после чичо ми ще бие мен .

Banned Фен
    Ако кажа на баща ми, той ще говори с чичо ми и ще се скарат, а после чичо ми ще бие мен .
    На кой е апартамента на баща ти ли

Аз живея на село в къща, с баба, дядо, чичо ,тате и аз.

Banned Фен
    Баба ти и Дядо ти къде са когато се случва всичко това

Все пак те са възрасни и са в градината или работят нещо.

Banned Фен
    хрумвало ли ти е да подадеш жалба в полицията.Той не ти е родител и няма право да те бие.Така че спокойно можеш да подадеш жалба.

човек каквото и да ми направи аз си го обичам, и не бих му навредил

Banned Фен
    човек каквото и да ми направи аз си го обичам, и не бих му навредил
    Каквото и да ти направи ще го обичаш,и не би му навредил.......Е не знам какво да те посъветвам.Стой и да те бият щом ти е приятно.

Мега фен
    поне си пази лицето, носа, зъбите и въобще главата като се пазиш от ударите за да ги избягваш и като си поставяш ръцете пред тях

Заповядай https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo ще се видим в ада моето момче

ГОВОРИ С БАЩА СИ!Кажи му!Но го предупреди да не казва на чичото че сте говорили,а че те е видял или бабата и дятото...Или подай жалба..

Моят съвет е да не очакваш друг да те защити. Хората сме големи егоисти, а и животни - не ни се влиза в спорове с никого. Щом чичо ти ти прави проблеми за оценки, значи го е грижа за теб и явно има комплекс в това отношение. Нещо свързано с него, което му напомня за теб. За съжаление, когато човек порасне, трудно може да промени начина си на мислене, така че и да говориш с него, някой друг да говори с него, е все едно: "Едно си баба знае,..." Да... Както и да е. На тази възраст надали можеш да направиш нещо сам. Засега просто прави това, което се иска от теб - говори с учители как да си подобриш успеха, покажи старание и смирение ( НЕ примирение) и ако това продължи, въпреки усилията ти, болката и разочарованията вече ще са ти дали достатъчно сили да се изправиш сам срещу проблемите си. Това ще ти помогне да станеш по-силен. Не бива да прибягваш до лесното и да търсиш закрила у непознати, които могат повече да ти навредят. Сега думите ми сигурно ще ти се сторят смешни, но нямаше да говоря така, ако не бях минала през същото. Възмездието и смъртта са най-сигурните неща на тоя свят. Ако чичо ти си го е заслужил, ще си го получи. Ти само ще си навредиш, ако опиташ да направиш нещо. Успокой се, помисли и действай.
    Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.

http://advensve.blogspot.com/

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Сподели с майка си. Не би ли искала да ти помогне или да те вземе при нея? Все пак си нейно детенце. На мен би ми било трудно да се откажа така.

Бие те... Този човек не може ли да седне с теб и да си поговорите на какво се дължат тези оценки, а трябва с бой да се реши всичко! И аз имам лоши оценки застрашен съм по 3 предмета да остана на поправка но ученето не е за мен спортист съм и не уча защото това обичам да правя най-много (да тренирам) и на мен чичо ми казва че съм калпазанин, тъпак, двойкар, не ме е бил защото не живея с него а и не се влияя от чуждите мнения, така че ти предлагам да седнеш и да поговориш с него и му кажи да спре да те бие, защото с бой не се решава нищо, поставям се на твое място, защото знам когато се прибираш към вас съществува страх в теб от чичо ти че пак ще ти види бележника и тн. Ако се вразуми, седне и поговори с теб мисля че ще се почустваш по добре и ще се стимулираш да подобриш оценките с възможното!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си