- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Блаб, искам да ти изпратя съобщение, но си достигнала лимита.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
прочетох "бошува" и умрях...
//Марс е мъжкото начало; най-общо - той и (управителят на) 5/8-ми дом разкриват тази сфера от личността/живота на човек;
на мен ми изписва Марс в Лъв, къде мога да проверя какво означава това?
Мога да ти кажа какво означава, ама няма да ти хареса.
Моят е в Скорпион, доколкото си спомням *самодоволен фейс*
Тъй като лъвовете са властни мъже, подобно на самото животно, искат винаги да я тяхното, ще те шамаросва честичко, да не кажа, че направо ще те смазва от бой. Замахът му е голям и ще ти е трудно да избягаш. Една от най- сексуалните зодии, т.е. пребита/непребита ще иска 24/7 да те оправя. Обикновено избягва конфронтации, които не са видни за околните, само когато има публика, се включва в двубой, така че публичното унижение ти е в кърпа вързано. И така, чака те скръбен живот и на всичкото отгоре не много дълъг. От силни удари по главата се получават какви ли не травми, които те свършват за месеци. (но ти това го знаеш)
Та, нека се самоцитирам, перифразирайки леко:
Нека някой от звездобройците се изкаже, но това, че Марс ти е в дадена зодия, не значи (че не значи е ясно, не би трябвало да значи, айде) че с нея ти е най- доброто съчетание за партньор.
Последно редактирано от therichbitch : 06-16-2015 на 21:23
Нямам идея, за какво говорите, а темата е пусната от мен. Съобразявайте се
Само да вметна, че не обичам да ме бият.
аз още с първоначалния си въпрос "какво значи това" се пошегувах леко.
Последно редактирано от pandabear : 06-16-2015 на 21:35
марсът е как се справяш с нещата, какъв секс правиш, как изразяваш гнева си.. не бих казала, че в Лъв ще е особено агресивен, но не се гледа само знака, разбира се, ами и аспектите ивечеставадосадно.
темата е по-забавна без чак толкова много специфики
а за търсенето на подходящ партньор се гледат твърде много неща. определено не е само марс.
ако някой иска да го побийват, по-скоро аз ще гледам на друго място, а не собствения му марс.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Свързани са. Всичко е там, затова се казва карта- обозначава пътя ти към щастливата любов.
ричи, ха-ха
иначе, панда, ми.. свързани са, но ако наистина ти се занимава, нали все пак животът се случва, не може постоянно да се гледат знаци и пр., въпреки че е добре да се вземат в предвид. понякога дори с лоша синастрия има прекрасни връзки, щото човешката воля е над тези неща - дали искаш нещо да проработи или не.
наистина е дълго за обяснение, ако Блаб, или някои от астролозите с по-дълъг стаж, ако има желание, нека го направи.
мога да нахвърлям малко:
това в кой знак са ти личните планети и в кой дом се падат не е решаващо непременно.
взимат се предвид и аспектите - благоприятни или не; например може да имаш венера силна по знак (например в телец, във везни, риби), но ако е аспектирана зле, може да резултира в ниска самооценка, не се цениш, и съответно привличаш хора, които да отразяват твоята собствена неувереност;
или пък: склонност да си манипулативна и/или да избираш подобни партньори и тн;
същото с марс и другите лични планети с различни нюанси и оттенъци.
гледа се и състоянието на партньорските домове, има ли "малефици" там и отново, тези малефици правят ли някви аспекти, които домове управляват отделно и т.н.
по карта може да се види дали си падаш по определен тип мъже, от какво точно имаш нужда, какви грешки правиш и т.н.
интересно е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Една приятелка, която много се занимава с това, ми каза, че най- големият % на серийни убийци е на хора с Венера в дева.
Аз моята Венера ще си я премълча, за да не кажете, че не искате да си играете с мен
от убийци до убийци - разликата от земята до небето;
но можеш да го провериш.
реално Венера няма много общо с агресия, но пък може да е собственически настроена, алчна, манипулативна, етц.
аз за прояви на агресия бих гледала контакти на Марс и Плутон, съответно - Овен и Скорпион. но и Уран - за разни извратености, защо не и Сатурн - за тъф лов и забрани/рестрикции, а и Нептун - за тотални делюзии... и спирам, че ми стана лошо:Д:Д:Д
//тези дни покрай сериала на CBS гледахме картата на Менсън и класификация на психопатията по скалата с 22 степени на злото, та - злото има много измерения и нюанси (:Д:Д:Д) и е много трудно да дадеш общ астро профил на подобни девиантни същества. повечето (всички?) реално са със затруднено детство, налично насилие още там , вследствие - нарушена его/себеоценка/рацио (Слънце, Меркурий), рефлекторни и компенсаторни действия и поведение и т.н., и т.н. и да, смешно или не, всички тези потенции ги има в Картата:Д:Д:Д за пътя към щастието още не знаем:Д
Как според теб фактът, че някого са го потупвали и тормозили като малък, в следствие на което е развил насилнически наклонности има общо със зодията му, домовете и пр? Хубаво обоснова психолохически връзката и после това в скобите- слънце, меркурий... Искам да кажа, че и 13-тата зодия "фея" да си, ако те малтретират вероятността да станеш насилник е същата, ако си риби, примерно. После се Модифицира от генетичната и социо-културната предразположеност,а не от звездите.