Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи.
След това четох по диагонал. Кажи ми, физическа болка ли изпитваш, когато не се отклониш от темата и не започнеш да бръщолевиш наред? Друго обяснение не виждам как не можеш да се задържиш в естествените рамки на дискусията.

Кое не ти стана ясно от коментара ми относно мнението ти? Смятам, че си пълна трагедия, защото каза в общи линии, че не трябва да й пука, щото не я засягало директно - тва, че й е майка, нали, то по-маловажна връзка не може да има. Второ, смятам, че си най-неподходящият човек да даваш съвети за семейство, щото си на 25 години и не можеш една дума на въпреки да кажеш на баща си и само мрънкотиш във форума как очаквал всичко да се върти около него и как бил човек, на когото не можело нищо да се каже. Та, предвид, че си си загубил топките някъде, не знам с какви очи смееш да даваш акъл на Номката, която се опитва да помогне на МАЙКА СИ.

Това си е моето мнение и в него никъде не фигурира моето мнение за моето семейство, така че не се опитвай да ми слагаш думи в устата.