.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз познавам малко мъже, които знаят точно в колко са родени или по- скоро не обичат да се занимават с тия неща и не казват.
    Да си чета и да си откривам някое от написаните качества ми е забавно, да чета чуждите и да си спомням ситуации, виждайки тези качества, също. Но това партньорското специално ми идва малко психо

Просто човек, като копнееш за извисени дискусии, защо влизаш в клишираните теми за зодиите или в отчетните теми колко кутии си изпушил днес..
    Отивам да чета за синапсите, митохондриите са за аматьори.. Утре ще пусна тема, да си чешете пръстите интелигентно.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-21-2015 на 22:30

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Просто човек, като копнееш за извисени дискусии, защо влизаш в клишираните теми за зодиите или в отчетните теми колко кутии си изпушил днес..
    за да се почувства superior

гадно ми е че ми подминахте подканата за дебат. но ми се доспа и на мен. не е за тежки теми по това време :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    гадно ми е че ми подминахте подканата за дебат. не е за тежки теми по това време :д
    jghgh, разбрах ти мисълта относно защитата на позицията, но в случая Corb има право за концепцията най- общо. Позиция винаги има, въпросът е на какво се основава тя- вярвания, предположения, субективни 'истини' или факти, леми, обективно случили се събития. Като, впрочем, знанието е обективна променлива, основаваща се на втората група явления.

Все пак, ще те уважа с няколко реда предсънно разсъждение относно забележката на Ина.
    Всеки втори си мисли, че е релативист, надскочил статиката на битието, без да осъзнава, че защитавайки подобна позиция, т.е.определяйки истината като субективна проекция, всъщност използва чисто детерминистичен подход, т.е. получава се вътрешна неконсистентност.
    Освен това, да живееш с мисълта, че няма абсолютни величини, които са над човешкия когнитивен капацитет, е арогантно. Дори законите ни са подчинени на общовалидни правила и съдържат в себе си дадена "истина", имаща своята строга дефиниция. Ако всичко бе относително, включително и моралните норми, които в тази светлина да имат само дескриптивен характер, то нямаше да има затвори, присъди, институции, които да интервенират.

Подобни иманентни изповедания, че "всичко е относително", отдавна са намерили своето място във философските доктрини и смятам, че принизяването им, прилагайки ги като аргумент към махленски спор, не е особено... подходящо, да кажем.
    Лека нощ.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-22-2015 на 00:22

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Щото мога.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аз познавам малко мъже, които знаят точно в колко са родени или по- скоро не обичат да се занимават с тия неща и не казват.
    Ама майките им винаги знаят Да видиш как набързо го пратих да звъни и да пита :д

Въх, много сериозно го завъртяхте, аз просто исках да кажа, че напоследък попадам все в ситуации, в които от моята камбанария изглежда по един начин и всичко, което чувам в отговор, са оправдания; а отсрещната страна смята, че е релевантна причина за даден тип поведение.
    За протокола - повече хора са съгласни с мен, аз съм права :д

А jghgh нещо мн badass го раздава - или си проектира тайните желания върху хората а.к.а й се иска и е решила да действа на принципа "една лъжа, повторена 100 пъти, става истина", или е настъпила някаква коренна промяна от преди 2 години, ама не ми се вярва.
    /това в духа на силното убеждение.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-22-2015 на 00:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си