.
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    След това четох по диагонал. Кажи ми, физическа болка ли изпитваш, когато не се отклониш от темата и не започнеш да бръщолевиш наред? Друго обяснение не виждам как не можеш да се задържиш в естествените рамки на дискусията.
    exactly, то всеки се отплесва понякога де ( вкл. аз доста често ), ама ще се позволя коментар за някойтам:

"- всичко е статично и промяна от вътре навън не се търси.
    - очаква се промяна отвън
    - всичко е даденост, и на тези, които им е дадено много и хубаво, само те имат много и хубаво, другите страдат
    - човек не е виновен и отговорен за ситуацията, в която е "

И ще да са от там всичките различия и разногласия.

@ричи, не знам дали за майка ми става дума, но нямате идея ако я купи, какво ще стане :д
    Схемата е - да изтегли всичко, от кредитната карта ( а сега живее на нея, защото не иска да си пипа спестяванията, а реално лихвата на кредитната е по-голяма от тази на спестовната - ирационални проблеми с финансите).
    Второ - да си изтегли всичките спестявания, не са много
    Трето, да вземе пари от един приятел
    Четвърто, да вземе пари от мен

И така ще събере парите за земята.

Пето - да продължава да работи като кон денонощно и да нямат пари за храна пак няколко месеца, докато си стъпи на краката. :д И тепърва да връща кредитна карта и на другия човек.

А всъщност, как започна разговорът ни - попита ме - искаш ли бързо да спестиш пари за испания? Ако да - дай ми ги на мен всичко каквото си спестила, аз ще купя земята и ще ти ги върна до няколко месеца. ( не е имала предвид нищо лошо, просто илюстрира колко здраво обладана от емоции беше, без връзка с реалния свят, като го е решила :д )

А пределно й е ясно, че аз няма как да й ги поискам обратно, въпреки, че тя ще иска да ми ги върне, ама аз не искам тя да работи цяла година за да връща пари, както цял живот е правила :д

Еби му и купуването, ениуей, казала е на всички за разговорът който проведохме и сега изведнъж всички са я подкрепили да не продава, за което се радвам.
    Вместо това, в момента хола и спалнята както са измазани и не се ползват, ще си използва парите за да си довърши ремонта и да го направи както на нея й харесва, за първи път в живота й. Това е жена, която цял живот ми е повтаряла, че вкъщи се чувства само в колата си, навсякъде другаде не й е комфортно.

Също, ще заведе болния ми баща в медицинска, да му извадят зъбите, защото е прекара тромбоза ( май така се казва ), а от няколко години не може да дъвче, защото зъбите му са изгнили вече и е за чене. Та, тук ще трябват кинти.
    + Ще ходят на ексурзия най-накрая, от както са се женили преди много време - не са ходили никъде, освен за по 2 дни на гърция последните години.

Някойтам колкото иска да ме критикува, като няма идея за какво става въпрос.

Земя се купува, като ти трябва и като имаш излишни пари, а майка ми като вземе пари от всичките изброени инстанции, не знам какво ще й остане, освен много бачкане, стрес и лишения.

Ениуей, темата е приключена, майка ми е хепи, всички са хепи и спокойни, няма да се купува, даже вечера беше твърде ентусиазирана да ми обяснява в какви цветове ще си прави стаята и каква боя са купили, не знам дали знаете една жена, която цял живот се бъхти като идиот да работи и да връща заеми, и да издържа няколко човека, какво е да я чуете щастлива и спокойна :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-11-2015 на 11:27
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми