- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Номке аз с имена не парадирам. Защо реши така? На Пантерата името всеки втори тук го споменава. Не съм първия, няма да съм и последния. Така че не виждам къде е проблема. Или е проблем, че споменах твоето? Кажи ако е така ще го променя. Макар, че ти толкова снимки си накачила тук, че ако някой реши да те потърси дори и име не му трябва. В Google има и опция за търсене по снимки пък и други не е като да не са те наричали по име. А що се отнася за т. нар. от теб парадиране, че знам името на therichbich, е може би не съм го намерил с детектив. Просто някой наскоро го спомена. И може пък и въпросното "парадиране" да е било и някакъв вид тактично запитване дали мога да го изписвам понякога тъй като преди време написах името на една друга потребителка и тя на ЛС ме помоли да го махна. Та такива ми ти работи.
А Ина, нещо щом съм го казал два пъти значи действително съм го забелязвал. Няма обаче да намесвам и допълнителни лица в спора. Стига са филмите.
Относно големите топки дето се хвалиш, че ги имаш. Не е да не познавам и такива като теб. Животът на другите им се струва адски лесен и са убедени, че те ще успеят да го уредят по-добре от тях. И докато се вглеждат в недооправения живот на другите и заблуждавайки се колко са им големи топките всъщност постоянно много се уважават с най-добрите си приятелки, но като застанат с гръб една към друга веднага започват да се плюят, най-добрите им приятелки са им най-добри приятелки само докато им е скучно или пък докато не им станат поръчители за някое кредитче и след това тези въпросни техни приятелки забравят за най-доброто приятелство. А да е само най-добрите приятели например да им бяха единствения проблем, но пък те се заглеждат основно в чужди градинки често забравяйки за своята собствена такава. Но както и да е. Имам един добронамерен съвет към теб. Щом толкова те дразня и те натоварвам психически, щом толкова не те кефя...ами вземи просто и ме блокирай и си реши проблемите с мен веднъж завинаги. Това е виртуално пространство и никой не те задължава да седиш на едно бюро с мен едвали не. Призовавам и всички останали дето съм им чак такъв трън в задника и те да ме блокират и изобщо и да не забелязвате толкова дразнещите ми писания оттук нататък...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-14-2015 на 22:03
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!