.
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Абе, аз нали казах, че личните нападки не трябва да имат място в дискусия? Казах. А това вече прескача и тези граници.
    Я се успокойте и си седнете на задника и ще видите, че след 3 дни ще ви мине (даже и на мен ми минава).

Някойтам, това, което мен ме попита- дали желая името ми да се споменава, го дължиш на всеки един от форума, независимо какво ти е мнението за него. Обиждай го, направи го на 2 стотинки, ако желаеш и мислиш, че можеш, но по друг начин. Има толкова много, пък даже и такива без епитети, но тук всеки си избира.
    И не става дума за законно или не- дали снимка, пусната във фб, вече е публична и може да се пляка във всеки форум, дали име, споменато някъде, трябва да стане повече от публично достояние, става дума за възможно най- тесния мащаб на уважение към личното пространство и информация и тяхното зачитане.
    Гарантирам ти, че после ще изпитваш по- голямо задоволство, когато поставиш някого на мястото му с други похвати. А и сам го каза- факт е, че всеки знае потребителката, не е трудно да я откриеш, ресоективно не носи такова удовлетворение информацията за нея.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-16-2015 на 13:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си