Здравейте. Тука съм да ви попитам как да накарам приятелката ми да се нансем двамата. Та работага е че аз живея в Англия а тя в България. С нея официално ходим от 6 месеца но може да се каже че сме били заедно от децката градина...просто досега и двамата не се бяхме заели да го направим сериозно. Преди 6 месеца се прибрах на почивка в България и тогава стана голямото сближаване. Просто от нищото..пак никой не беше планирал нищо, но се получи. След 2 седмици пак се пребирам и мислех наобратно да я взимам с мене. Тя самата предния път искаше за дойде но да завърши първо. Вчера си писахме и ми каза че се чуства неудобно да я спонсорирам да дойде защото няма финансите да дойде сама. И каза че няма как да стане ако сме на 3 000 км разтояние един от друг. Не ме е отрязала изцяло...личи си че още ме обича но е на прагът да се откаже изцяло. Това г/д ми обеснява положението си мисля. Та главния ми въпрос ако не става ясно е как да подходя към нея че да не я е срам да приеме парите и да не я откажа напълно. Обикновенно не се привързвам към хората така силно но при нея има нещо и незнам какво точно е това чуство, ново ми е и не искам да я загубя и честно казано съм готов на всичко и приемам всякакви съвети!