Искам да умра.Този живот е шибан.Мразя и бог и спокойно мога да кажа не ме е страх от бога той е един пикло. Сега съм на 17 години допреди 1 година баба ми живееше с нас а не исках да живее с нас,всяко поколение трябва да е само.Имам сестра на 23 а исках брат толкова много ли исках.По-добре да имах брат който всеки ден да ме спуква от бой но да имах брат.А какво е това какво е това е един шибан свят така че ако някой ме убие само ще съм му благодарен че ме е отървал от всички мъки.Аз съм един тъпанар,идиот,куци син.Вече съм богохулник.Не мога повече така.Всичко получава сестра ми а тя и работи.
И да умра никой няма да забележи да се гордеят с дъщеря си.Да ви кажа ли защо не се гордеят със сина си и не искат да чуват за него.
Понеже имам Гадже. Ейто за това.А какво е постигнала тяхната дъщеря да изкарва по 1700 лева на месец.
Не ме е страх от бог не ме е страх,бог трябва да се бой от мен защото вече не се боя и убия някого.
Ходя на църква,не ходя там да се моля.Там проклиням бог.Даже откраднах и свещ от там.Бог не ми е дал нищо от това което исках а сега аз ще му отнема всичко.
Той е слабак и ще загуби всички.Всичко което има.
Чудите се дали съм луд ли:Да луд съм,по гаджето ми.
Знам че ще почнете да ме псувате така че давайте.Аз съм куци син.Давайте.