.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Летището в Мюнхен е най-голямото европейско, на което съм била и ми се стори уау на момента. Обаче бях и на истанбулското... ОГРОМНО Е
    Добре че на отиване ми беше престоя, та успях да го пообиколя, докато се лутах из информациите :д
    Но е добре направено, де, трудно е да се загубиш

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз на нашето се губя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @калпазанке, заради уиз еър съм изпускала последния влак до сарагоса, всеки път треперех дали ще има час и повече закъснени :д
    С тях се изкушавам да пътувам само заради 32те кила багаж. Винаги съм над ограничението 23 кг и винаги се налага да вадя от куфара и да оставям *за следващия път*. Обаче да пътувам до майце си зарад тях и да ми сменят часа на полетите или не дай, Боже, датите... не си струва нервите.

А за летищата какво ще кажете, не съм виждала много, но това в Мадрид е най-голямото, което съм виждала :д, следвано от Виена :д Знам, че в london са нещо огромно, но не съм ходила.
    На Мюнхен ми беше първото кацане и ченето ми опря пода. Берлин-Тегел също ми е на сърце. Любопитни са ми Милано и Франкфурт на Майн
    От Букурещ OTP съм тотално разочарована- автобусна спирка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Тегел?
    Там полетите за София все ги бутат на гадния терминал и няма достатъчно места за сядане (по летището)

Град
    пространството на Дисе
    ^Пътувах от София и прикачвах на Тегел. Нямах време да сядам.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Sofia
    Ясно. Аз за директните говоря.
    Аз никога не съм пътувала с прЕкачване, супер неудобно ми се струва.

Град
    пространството на Дисе
    ^Неудобно си беше, ама опцията беше 1200 евро с луфтханза (срещу 400 лв с еър берлин).

Град
    Sofia
    На мен толкова познати все ми разправят как летяли с Луфтханза за 100евро в двете посоки, промоции нз си кво.
    Аз като отворя сайта, до един мършав Берлин ми дава 300-400евро двупосочен, не знам кой как ги намира тия билети.

Град
    пространството на Дисе
    На 26ти юни миналата година купувах билета за следващия ден /еднопосочен!/.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    /еднопосочен!/.
    nice

Град
    пространството на Дисе
    И то от днес за след няма и 24 часа заминаване. Затова и направих компромис да не е директен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    На мен толкова познати все ми разправят как летяли с Луфтханза за 100евро в двете посоки, промоции нз си кво.
    Аз като отворя сайта, до един мършав Берлин ми дава 300-400евро двупосочен, не знам кой как ги намира тия билети.
    Ми, като си взимат билети от 3 години предварително. Една ония ден питаше дали някой щял да си лети на 22 декември, братче, аз за септември за Прага не съм си взела билет още :д
    Ама то и затова съм летяла за 300 евро, когато в същия самолет е имало хора, дали 80-90 за билет :д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    В турските има и някви специални екстри, понякога слагат бомби, да не извадиш късмет с тях.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ми, като си взимат билети от 3 години предварително.
    Не, не става дума за това.
    Просто членуват в някакви клубове и им пращат предложения с намаление за след около 3-4 месеца средно.

Аз си казах, че съм пестелива и има неща, за които не обичам да давам пари, та за 300 евро заа дестинация, която е на един ** разстояние, няма да дам. По- скоро пеш ще отида.:Д

Усещам, че изгрубявам, но не е насочено към никого

anonymous708973
    Guest
    Трагедия е, да, ама аз казвах, казвах, нямаше кой да ме чуе.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    @карамелия - и сърбия не е в ЕС, но никога не са ми искали паспорт :д На сайта на МВнР имаше за всяка държава изисквания, мисля, но не винаги им вярвам, и си питам патило.
    Вярно бе, много съм замаена, а съм им минавала границата два пъти.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аз си казах, че съм пестелива и има неща, за които не обичам да давам пари, та за 300 евро заа дестинация, която е на един ** разстояние, няма да дам. По- скоро пеш ще отида.:Д
    В женски колектив и при неясноти в графика купувам почти винаги билети в последния момент. Прибирането за Великден в едната посока ми стъпа тъкмо на сумичката, дето по-горе си посочила. Ама, като се налага, ги давам тия пари. Няма да си кукувам цяла отпуска сама.

Град
    Sofia
    Ем, аз винаги си правя отдалеч плановете и се дразня, като ми кажат: ела след 3 дни
    Иначе, като е за Коледа/Великден ясно, ама примерно 3 пъти в разстояние на 40 дни вече идва бая солено, особено за тези, които не сме утвърдили се лекари в чужбина, а само в зората на кариерата си ахах

За Сърбията- има спогодба м/у нея и Б-я за преминаване, затова искат само лична карта. Пък и искат да се почувстват част от ЕС.
    Понякога се заяждат супер много и искат само паспорт.
    Като цяло в Сърбия толкова проблеми могат да ти отворят, че ще си кукаш там (дето Калпазанка вика) во веки или няма да влезнеш хич

Мен винаги ме оглеждат половин час и сравняват с личната карта супердълго.
    Не че е странно предвид, че съм 6-7 години по- дърта и с друга коса, ама са недоверчиви по принцип :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 06-07-2015 на 06:19

karambaS89
    Guest
    Избери малайзийски авиолинии.

Летяла съм доста и аз. Досега със Swiss Air, Bulgaria Air, Air France, KLM (които са също на Air France), Lufthansa и Turkish Airlines и LOT.
    С LOT ми беше най-ужасния полет, поляците са баси скръндзите, освен, че няма храна дори водата им се плащаше!
    Swiss Air по-принцип са сериозни и много луксозни, първият полет с тях ми беше прекрасен, но преди вторият се случи един зимен инцидент и ни бяха заключили 5 часа в самолета преди да излетим и не ни позволиха да напуснем обратно до летището. Е, умряхме и от студ и от глад при -15 зимата.
    С Lufthansa един самолет ни се повреди докато летяхме, малко се чудехме дали ще кацнем безавайрийно или не. След тъпанарските им изказвания след катастрофата реших обаче, че скоро няма да им бъда клиент отново.
    С Air France, Turkish Airlines и KLM проблеми не съм имала никакви, храната също е супер.

Като стана въпрос за прекачвания, летяла съм Бланяк Тулуза - Орли Париж - Шарл де Гол Париж - Дюселдорф - Шопен Варшава. Цялата тая чудесия за 23 часа, направо ми се разказа играта и остана доста запомнящо преживяване.

А летището в Мюнхен наистина е супер огромно и готино вътре. Летището в Цюрих също е много интересно. Шарл де Гол обаче май е най-огромнейшето, на него терминалите са му на 20-30 км един от друг.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    ^ Не забравяйте Франкфурт.

Град
    Sofia
    Казали сме го

През там ще летя в момента, била съм и преди, но почти нямах престой. Интересни магазини струващи си да се посетят?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    На летището??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове