Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Когато е кратък полетът, държите ли да имате пълни удобства или предпочитате да направите компромис цена/качество (като под качество включвам само екстрите, не самолетът като изправност)
На първо място гледам "удобства"като час на излитане и съответно кацане. Предпочитам директни полети. Веднъж летях с прикачване, по-евтинко (купувах билет от днес за утре) с Air Berlin и не бих повторила. От полети с прикачване имам лош опит и покрай моя- беше си взел пак за икономия двупосочни билети (400 лв- Serbia air) с прикачване в Белград въпреки предупрежденията ми и прочетените отзиви в интернет. В деня на прибирането му обратно в Бг имаше технически проблем с двигателите на самолета. Изпусна си връзката в Белград, но поне беше пренасочен към редовен полет на Бг еър.

Не държа да ми сервират топла (или изобщо храна) в самолета /веднъж ми се случи да съм си взела билет за икономична класа, а да се чекирам за бизнес, щото вече нямаше места в самолета- еми, приятно е, да, ама няма да дам допълнително пари специално за топъл обяд, десерт, порцеланова посуда и метални лъжички и вилички/, не държа да имам кой знае колко място за краката /2 часа ми е полетът, ще го преживея все някак ), само държа да не се променят дати и часове за полетите в последния момент, каквато слава се носи за Wizz. И ако може, пилотът да не е в депресия