Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Стана ми интересно, като чета.
Когато е кратък полетът, държите ли да имате пълни удобства или предпочитате да направите компромис цена/качество (като под качество включвам само екстрите, не самолетът като изправност)
Майка ми все ме праща и съветва да пътувам уж с най- хубавото, пък аз съм си пестелива и все ѝ викам, че за един час няма смисъл да ми сипват шампанско в устата.
Аз досега не съм пътувала с нискотарифна компания, ама ми се струва много разправия, особено с багажа, а не е сигурно, че ще ти излезе по-евтино. Само веднъж съм летяла без прекачване, като бях с bgair. Полетът беше час и нещо и неми пукаше особено дали ще ми дадат да ям, или не. Другите пъти обаче е било все с прекачване, понякога и с по-голям престой. Еми тогава си държа самолетчето да ми е хубаво отвътре, да имам място да седна (като цяло съм дребна и не съм имала проблем, но щом на номи ѝ е тясно в уизеър... :д) и да имам нещо за хапване или за пиене. Веднъж нямах мн време преди полета и като се качих бях зверски гладна и така се зарадвах на обилния обяд :д
Та така де, като сменям полети искам ад ми е удобно, и без това се изнервям и се схващам и се изтощавам...